FCN og Conrad Harder forlænger kontrakten til 2028

22.08.2024 11:30

19 år. Fem startpladser ud af fem mulige i denne sæson. Og nu også udstyret med en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2028.

Conrad Harder har med andre ord formået at følge planen. Udvikle sig på akademiet, træde ind i Superliga-truppen, suge til sig, vise prøver på sit potentiale – og bide sig fast på holdet med gode præstationer.

Den flotte udvikling bliver nu krydret med en kontraktforlængelse for den hårdtarbejdende skarpretter, som med fem mål på 599 Superliga-minutter i sidste sæson hurtigt bed fra sig efter oprykningen fra akademi- til seniorfodbold.

I denne sæson har Conrad Harder været fast starter i FCN-angrebet, og han er fast besluttet på, at fansene i Right to Dream Park skal se meget mere til ham i fremtiden.

Conrad Harder:

– Jeg har haft en drøm om at gå hele vejen og gøre en forskel. Jeg er rigtig glad for den start, jeg har fået på Superliga-holdet, og det har kun gjort sulten endnu større. FC Nordsjælland er en fantastisk klub for min udvikling, og den tillid, klubben viser os unge, er helt afgørende. Det vil jeg fortsat arbejde hårdt for at kunne leve op til og ikke mindst at kunne hjælpe holdet med de kompetencer, jeg kan bringe i spil oppe foran. – Derfor føles det også rigtig godt at have skrevet under på en ny kontrakt. Jeg elsker klubben, og jeg elsker at spille med mine holdkammerater hver dag. Jeg vidste, hvad jeg ville – nemlig at fortsætte det hårde arbejde her i FC Nordsjælland – og derfor er det også ideelt for mig at kunne forlænge. Det vil jeg gøre alt for at vise på banen – for mine holdkammerater, for fansene og for resten af klubben.

Alexander Riget, teknisk direktør i FC Nordsjælland:

– Det har været en stor glæde for os alle sammen at se Conrad tage skridtet ind på Superliga-holdet. Han er uddannet på vores akademi her i Farum, hvor han især igennem de seneste år har været igennem en stor udvikling. Det er sket med hårdt arbejde fra Conrad selv og alle de dygtige folk, der har haft ham mellem hænderne. Hver eneste dag ser vi den ekstremt store arbejdsindsats, han lægger i det, og i tillæg har han en ukuelig tro på, at han kan lave mål. Det har han også bevist på alle niveauer, og han er en dygtig afslutter med både fødderne og hovedet. Derfor er det også meget glædeligt, at vi endnu en gang har forlænget kontrakten.

– Sidste sommer besluttede vi at rykke Conrad op i førsteholdstruppen, hvor der var hård konkurrence om pladserne på holdet. Alligevel formåede han løbende at gøre sig mere og mere gældende omkring startopstillingen og få regelmæssig spilletid. I denne sæson er Conrad startet rigtig godt og har udviklet sig til en vigtig spiller for holdet. Selvom vi allerede på nuværende tidspunkt synes, at han er en dygtig spiller, så forventer vi, at han vil udvikle sig yderligere og blive en markant profil i 3F Superligaen.

 

Phil Radley, Director of Football i FC Nordsjælland:

– Det er en stor glæde – og en vigtig del af vores måde at arbejde på – at vi kan lave en ny, 4-årig kontrakt med en talentfuld spiller som Conrad, der er uddannet på FCN-akademiet. En spiller med Conrads talent og kompetencer tiltrækker sig af naturlige årsager interesse, og der er mange, der har lagt mærke til hans præstationer både i 3F Superligaen og i de europæiske kampe. Der er ingen tvivl om, at FCN fortsat vil nyde godt af hans kvaliteter og den fantastiske energi, han giver til vores miljø hver eneste dag. Vi glæder os til det videre samarbejde og ikke mindst til at se Conrads potentiale udfolde sig yderligere i FCN-trøjen.

 

Læs også:

Sindre Walle Egeli forlænger kontrakten
Noah Markmann forlænger og rykker op i Superliga-truppen
Villum Berthelsen forlænger til 2028
FCN og Justin Janssen forlænger
Høgsberg forlænger til 2028
FC Nordsjælland forlænger med William Faber
Ny FCN-kontrakt til Andreas Søndenbroe