Ny FCN-kontrakt til Andreas Søndenbroe

02.07.2024 09:30

En vaskeægte Farum-dreng har skrevet under på en ny kontrakt. 16-årige Andreas Søndenbroe har nemlig sat sin underskrift på en forlængelse med FCN.

Andreas "Andy" Søndenbroe er et af de største målmandstalenter på sin årgang, og nu har den talentfulde keeper fået styr på fremtiden. Andreas Søndenbroe har aldrig spillet i andre klubber, og akademidirektør Juan Jose Jacob Peñalver er meget glad for at have fået nyt papir på det 16-årige målmandstalent.

- "Andy” er først og fremmest en virkelig god historie, da han er en vaskeægte Farum-dreng. Han har altid været i klubben, og det er altid specielt for os at se vores spillere fra Farum BK komme op på det niveau, han er på nu.

- Han har taget nogle helt enorme skridt de sidste par år. Han er en af Skandinaviens største målmandstalenter og den bedste målmand på sin årgang her i landet. Han har lagt massivt på i forhold til det målmandstekniske og spillet med fødderne, og han har gang på gang vist, at han kan spille med ældre årgange og er klar til at tage det næste skridt.

- ”Andy” er en spiller, vi tror rigtig meget på. Vi har lagt en klar plan for fremtiden sammen med ”Andy”, så vi er overbeviste om, at han vil fortsætte den positive kurve i sin udvikling. Vi er utrolig stolte over, at vi har fået underskrifter på en ny kontrakt med ham.

Andreas Søndenbroe

- Det er super fedt at skrive under på en ny kontrakt. Jeg er virkelig glad for at kunne fortsætte mit samarbejde med FC Nordsjælland, og jeg er meget glad for de udviklingsmuligheder, der er her i klubben. - Jeg ser frem til at fortsætte min gode udvikling, sådan at den fremtidsplan, klubben og jeg har arbejdet på, bliver en realitet gennem mit hårde arbejde. FC Nordsjælland og Farum BK betyder meget for mig, da jeg aldrig har spillet andre steder, og så synes jeg, at klubben flere gange har vist, at det er et godt sted at spille for en ung, ambitiøs spiller. - Jeg bliver udfordret og presset til at yde mit bedste hver dag, hvilket er vigtigt for min udvikling. Dertil er der rigtig mange muligheder her i klubben, så jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden har at byde på.