FC Nordsjælland forlænger med Justin Janssen

06.08.2024 08:00

18-årige Justin Janssen og FC Nordsjælland har skrevet under på en ny kontrakt, der betyder, at den unge danske midtbanespiller har papir med FCN indtil 2028.

Mandag aften var Justin Janssen for første gang med i Superliga-truppen, da vi slog Vejle BK på udebane, men det er ikke nyt for den unge midtbanespiller at bære tigeren på brystet. Han har nemlig været en del af FCN og Farum BK siden han var 8 år gammel.

Teknisk Direktør i FC Nordsjælland Alexander Riget udtrykker stor glæde over den nye kontrakt til den 18-årige midtbanespiller, og fortæller, at Justin Janssen allerede har vist sit potentiale flot frem.

- Justin er en af de spillere, der på trods af sin unge alder har været i klubben i længst tid, da han kom til klubben som 8-årig. Han har altid været en spiller med et stort potentiale, men har i nogle perioder også kæmpet lidt med tingene - særligt i den periode, hvor han voksede mest. Hans udvikling har virkelig taget fart de seneste par år.

- Justin passer utrolig godt ind i vores måde at spille på. Han har et meget højt teknisk niveau og en rigtig god forståelse for, hvor han skal placere sig på banen. Justin har desuden udviklet sig rigtig godt på det mentale område, hvor han har fået god support fra vores dygtige medarbejdere på akademiet til at nå til det sted, hvor han er i dag.

- Han har været med på de to seneste Superliga-træningslejre, hvor vi synes, at han har gjort det godt og vist, at han kan udvikle sig til at blive en god senior spiller. Det seneste år er det gået rigtig hurtigt for Justin, hvor han er gået fra at spille U17- og U19-fodbold til at være med på Superliga-træningslejre, få landsholdsdebut og komme med til U19 EM, så han har allerede vist, at han kan være med på et højere niveau.

- Vi er utrolig glade for at have lavet en ny aftale med Justin, og vi glæder os til at fortsætte med at bygge på hans gode udvikling.

Justin Janssen

- Det føles virkelig godt at skrive under på en ny kontrakt med FC Nordsjælland. Nu kan jeg se frem til fire år mere, hvor jeg glæder mig til at fortsætte min gode udvikling – både som fodboldspiller og menneske. - FC Nordsjælland betyder rigtig meget for mig, da jeg har været i klubben siden jeg var 8 år. Jeg har altid elsket at være en del af denne her klub, og jeg kan virkelig godt lide, at der både er fokus på, at vi spillere udvikler os på- og uden for banen. Jeg har udviklet mig utrolig meget uden for banen, hvilket er en af de største grunde til, at jeg står her i dag og kan skrive under på en ny kontrakt. - Min drøm er at blive en fast del og spille en masse kampe for Superliga-holdet. Lige nu prøver jeg bare at suge alt til mig fra de mere rutinerede spillere. Jeg gør alt, hvad jeg kan hver gang, jeg er med til Superliga-træningerne, og så håber jeg at få mange gode år her i FC Nordsjælland. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden byder.