For hvert sekund, der går, er vi tættere på næste hjemmekamp! 🏟

Tættere på at skabe mindeværdige øjeblikke sammen. Tættere på at opleve morgendagens stjerner. Tættere på highfives og autografer! ♥️💛

Kan du mærke det?

Fra kun 79 kr. (voksen) / 39 kr. (barn) om måneden* kan du få adgang til alle liga- og pokalkampe i Right to Dream Park med et sæsonkort-abonnement.

Du får også forkøbsret til hjemmekampene i de europæiske turneringer.

Hvis du er kommet tættere på at blive sæsonkortholder, så bestil dit abonnement her👇🏼

Familieafsnit 🐯

Her er der fokus på at skabe en god oplevelse for både børn og voksne (afsnit A1 og A2 på langsiden). Med indgang direkte over for Arbejdernes Landsbank Fanzonen er det nemt at gå direkte fra førkamps-oplevelsen og ind til kamp på stadion. Inden for hegnet vil der være underholdning for de yngste tigere med forskellige aktiviteter, autografer og selfies med spillerne. Samtidig vil der være et specielt udvalg i boderne – ligesom der selvfølgelig også vil være mulighed for at møde FC Nordsjællands maskot, Timba!

Find din plads i familieafsnittet

Stemningsafsnit 📣

Afsnittet for de aktive stemningsskabere (Redzone + afsnit D4 og D5 bag målet). Her er der mulighed for at vælge mellem stå- og siddepladser, men fælles for området er, at alle er klar til at give fuld støtte til holdet med klap og sang. Hvis du vil være en del af den aktive stemning, så er det her, du skal være!

Få fast adgang til stemningsafsnittet

Fanafsnit 👏🏼

Her har du mulighed for at støtte holdet verbalt, samtidig med at du kan læne dig tilbage og nyde kampen (afsnit A1-A2, D4-D5 og C3-C6). Sammen med dig sidder nogle af vores mest trofaste fans gennem årene – så der er helt sikkert garanti for, at der gemmer sig nogle goder historier hos sidemanden. Du skal sidde her, hvis du gerne vil ind og se FC Nordsjælland, men ikke er typen, der synger hele kampen igennem.

Køb sæsonkort til dit foretrukne fanafsnit

Sæsonkort+ ☕️

Med sæsonkort+ har du mulighed for at låne et tæppe til alle Superligaholdets kampe. Tæppet kan afhentes i sæsonkort+-boderne og udleveres mod fremvisning af et gyldigt sæsonkort+. Sæsonkort+ giver dig desuden mulighed for at hente gratis kaffe hele året rundt ved fremvisning af dit gyldige kort i boderne. Som prikken over i'et bliver alle sæsonkort+-medlemmerne inviteret til en årlig udebanetur, hvor både bustur og kampbillet bliver betalt af FC Nordsjælland.

Læs mere om sæsonkort+ her