Kvindeliga-truppen tager afsked med Sara Brunt

13.02.2024 09:54

Den 9. marts bliver forårssæsonen officielt sparket i gang for vores Kvindeliga-hold, når de spiller kvartfinale i Kvindepokalen mod Dalum/Næsby. En ny halvsæson betyder ofte også udskiftninger i truppen, og det er også tilfældet her til indgangen af foråret 2024.

Tidligere på året annoncerede vi, at vi tilføjede Emmi Siren til Kvindeliga-truppen, der senest har tørnet ud for de finske mestre KuPS. Du kan lære den 22-årige finne bedre at kende her.

Derudover har vi også taget afsked med vores unge målvogter Sara Brunt, der i september 2022 tog springet fra akademiet til Kvindeligaen som blot 18-årig. Nu har hun fået fremtiden på plads, da hun fremover skal tørne ud for Østerbro IF i 1. Divisionen.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Sara Brunt rykkede op i Kvindeliga-truppen i 2022, og tog springet fra akademiet. Hun viste fra dag et af et stort potentiale, men har desværre været ramt af to skulderskader, der har forhindret hende i at træne og spille kampe i næsten halvanden år. Hun har altid bidraget til den gode stemning på  har været utrolig god til at støtte op om holdet.

- Det har derfor også været vigtigt for os, at vi sammen med Sara har kunne finde den bedste løsning for hende og for hendes udvikling som fodboldspiller. Vi har en utrolig stærk målvogtergruppe, hvorfor vi mente, at det ville være bedst at finde en ny klub, hvor udsigten til spilletid er bedre. Vi vurderede, at det var vigtigt for hendes fremtidige udvikling at få mere spilletid.

- Vi er utrolig glade for, at hun har fået fremtiden på plads i Østerbro IF, og vi ønsker hende det bedste i fremtiden og glæder os til at følge hendes karriere.