FCN tager afsked med fire Kvindeliga-spillere

14.12.2022 12:05

2022 er ved at være forbi – og det betyder, at vi skal sige farvel til fire spillere fra vores Kvindeliga-trup.

Med to sejre i årets sidste to kampe kravlede FC Nordsjællands kvinder op på en 5. plads i ligaen og sikrede sig dermed – endnu en gang – en plads i forårets mesterskabsspil.

Årets afslutning betyder dog også, at vi skal sige farvel og tak for samarbejdet til fire spillere i vores trup. Det drejer sig om Dajan Hashemi, Brianne Reed, Ryanne Brown og Alyssa Malonson.

Dajan og Brianne er to af de spillere, som har været længst tid i vores trup. De har begge bidraget positivt til miljøet i og omkring truppen, og de efterlader sig markante aftryk i klubben.

Brianna Reed – Efter fire år i klubben, som blandt meget andet har inkluderet en oprykning til landets bedste række og en guldmedalje i pokalturneringen, er det med et tungt hjerte, at vi siger farvel til Brianne Reed. ”Bri” har været en del af vores kvinde-setup siden begyndelsen, hvor hun i flere kampe har optrådt som anfører. Hun har med sin naturlige autoritet på banen været en stor støtte for holdets unge spillere. Hun vil altid være en del af FCN-RTD-familien, og vi ønsker hende al held og lykke på hendes fremtidige eventyr.

Dajan Hashemi – Har været en nøglespiller for os i løbet af de sidste to år. Hun er nået til et punkt, hvor hun er klar til nye udfordringer i karrieren. Vi ved, hvor meget vilje og vindermentalitet Dajan besidder – og som hun vil føre med sig videre til sin næste klub. Vi glæder os til at følge hendes videre karriere.

Ryanne Brown og Alyssa Malonson – Kom hertil i sommer på en lejeaftale fra OL Reign gældende frem til nytår. De har begge bragt en masse energi og engagement til truppen fra dag et, og vi takker dem for deres tid og indsats i klubben.

Som det altid vil være tilfældet i FCN, åbner afgange for, at nye talenter vil få chancen for at vise sig frem. Vi har nogle utrolig talentfulde spillere på førsteholdet samt på vores U18-hold, som står klar til at hjælpe vores Kvindeliga-hold med at opnå målene for den igangværende og de kommende sæsoner.

Dajan Hashemi:
- Min tid i FC Nordsjælland har været rigtig god for mig – både for min udvikling, men mest af alt for min selvtillid, som var lidt i bund efter en turbulent tid i Sverige. Så jeg er rigtig taknemmelig for min tid i FCN.

- Jeg kommer til at savne mine holdkammerater og staben omkring holdet. De har alle været super søde og hjælpsomme i de to år, jeg har været her. Kulturen i Nordsjælland er meget som en familie, og jeg føler, at holdet har et helt specielt forhold til hinanden. Så jeg kommer til at savne dem rigtig meget.

Alyssa Malonson:
- Det har været fantastisk at være en del af FC Nordsjælland det sidste halve år. Det er et meget specielt hold, som jeg er taknemmelig for at have fået lov til at spille med. Jeg kan ikke vente med at følge med – og jeg er sikker på, at de kan opnå store ting. 

- Jeg vil gerne takke trænerne og staben for at udvikle mig som spiller. Tak til mine holdkammerater, der fra dag ét var enormt imødekommende og tog imod mig med åbne arme. Det gjorde, at jeg følte mig velkommen.

Ryanne Brown:
- Min tid i FC Nordsjælland har været fantastisk. Jeg kom til FCN for at udvikle mig som spiller – og det lykkedes i høj grad. Jeg har både udviklet mig som spiller, men også mentalt – og det er jeg meget taknemmelig for.

- Jeg er også meget taknemmelig for at have mødt så mange fantastiske spillere i klubben. At være så langt væk hjemmefra er ikke altid nemt, men jeg synes, at alle jeg har mødt i løbet af min tid her, gjorde det det hele værd. Så jeg er meget glad for den tid, jeg har haft i klubben.

Brianne Reed:
- Jeg vil huske tilbage på min tid i FCN med store glæde. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker og har spillet fodbold med nogle virkelig dygtige spillere. Og så har jeg fået lov til at være en del af en helt unik fodboldklub, som altid vil have en helt særlig plads i mit hjerte.

- Fire år i klubben gør jo også, at jeg har oplevet rigtig mange forskellige ting her. Jeg har været med til en oprykning til landets bedste række, jeg har oplevet et brandskifte, og jeg har vundet pokalturneringen. Så jeg har rigtig mange minder med klubben.

- Jeg glæder mig til fortsat at følge med i FCN’s kampe – og jeg er sikker på, at det her hold kan opnå store resultater. Jeg vil sidde og heppe på afstand.

Du kan læse et længere farvel-interview med Brianne Reed her.