D-tribunen får nyt navn: Velkommen til KASA tribunen

13.07.2021 07:30

Når vores Superliga-hold på søndag løber på banen til sæsonens første opgør mod Viborg FF, vil D-tribunen være prydet med KASA Gruppen.

KASA Gruppen A/S, der er mangeårig partner i klubben, har valgt at udvide støtten og sponsoratet til klubben, således at de fra den kommende sæson – og fem år frem – også bliver tribunepartnere.

Det betyder, at D-tribunen hedder KASA Tribunen, når vores Superliga-drenge spiller første sæsonkamp på søndag mod Viborg FF.

KASA Gruppen er en lokal håndværksvirksomhed fra Stenløse, og både FC Nordsjælland og KASA er glade for at forlænge og udvide samarbejdet.

Michael Bøeck, partner & direktør hos KASA Gruppen:
– Vi har været partnere hos FC Nordsjælland i godt og vel otte år, og det har vi været super-glade for. Nu kom muligheden for at blive ligapartnere og opgradere yderligere, og det er en stor aftale for os, men ikke desto mindre kunne vi virkelig godt se os selv passe ind på en tribune i Right to Dream Park

– Klubben har et værdisæt, som matcher vores virksomheden. Vi har allesammen retten til at drømme, og det forsøger vi også at stræbe efter hos os. Og samtidig holder vi til i Stenløse, så det er jo Nordsjælland og lokal forankring, der kommer op på tribunen.

– Rigtig mange af vores medarbejdere og kunder er også lokale borgere fra Nordsjælland. Med aftalen kan vi sammen invitere kunder, medarbejdere og venner af huset til en god og lokal omgang fodbold. Det er helt sikkert også en del af det.

– Aftalen giver på rigtig mange områder utrolig god mening for os, og nu glæder vi os bare til, at sæsonen starter på søndag, så vi kan se fansene stå og synge på den nye KASA Tribune.

I anledning af den nye sponsoraftale har vi i samarbejde med KASA Gruppen en konkurrence kørende på Facebook og Instagram. Så hop ind på vores kanaler, hvis du gerne vil vinde billetter til sæsonpremieren mod Viborg FF.