Nye ladestandere ved Right to Dream Park

20.12.2023 10:47

FC Nordsjælland har i samarbejde med vores bæredygtighedspartner Sparinvest og toppartneren Arbejdernes Landsbank fået opsat nye ladestandere på parkeringsområdet bag A-tribunen.


Fra 1. januar 2024 overgår alle FC Nordsjællands Volvo-firmabiler til ren el. I den anledning har vi i samarbejde med vores bæredygtighedspartner Sparinvest og toppartner Arbejdernes Landsbank fået opsat fire ladestandere med to indgange i hver, så alle bilerne kan ramme de danske landeveje fuldt opladt og med grøn energi.

De nye ladestandere er dog ikke blot en god nyhed for FC Nordsjælland. Også lokalbefolkningen får gavn af de grønne strømbokse, som frit kan benyttes af alle med el-biler, der besøger området omkring Right to Dream Park.

CEO i FC Nordsjælland, Trine Hesselund Hopp Møller, er glad for de fire nye ladestandere, der både er et udtryk for den omstilling til el-biler, FC Nordsjælland gennemgår – og samtidig er gavnligt for de mange mennesker, der benytter sig af området omkring Right to Dream Park.

- Vi ved, at området omkring Right to Dream Park hver dag bliver benyttet af rigtig mange mennesker – og vi er glade for, at vores nye ladestandere kommer til at være til gavn for alle og ikke kun for FCN-medarbejdere.

- Samtidig er det også gavnligt for os som klub at have ladestandere stående lige ved siden af stadion, når vi fra det nye år kommer til at omlægge vores firmabiler til ren el.

 

De fire ladestandere vil være synlige i diverse ladestander-apps, hvorfra det kan ses, om de er optaget eller tilgængelige.