Tilmeld dig til DHL Kasseløbet 2023

25.08.2023 13:03

Igen i år er der mulighed for at støtte den gode sags tjeneste, når vi endnu en gang afholder DHL Kasseløbet.

DHL Kasseløbet er et sjovt velgørenhedsløb for hele familien, hvor der bliver samlet en masse penge sammen til gode formål. Løbet går ud på, at man skal løbe så mange runder, man kan nu på én time. En runde er 1 kilometer lang, og vi løber i området i og omkring Right to Dream Park.

Jo flere der deltager, løber og støtter, desto flere penge samler vi ind i den gode sags tjeneste.

DHL Kasseløbet

Praktiske informationer:

Dato: Onsdag den 13. september

Tidspunkt: Vi mødes kl. 17:30 ved Right to Dream Park

Ruten: 1 kilometer lang rute i og omkring Right to Dream Park

Koncept: Løb så mange runder du kan på én time

Pris: 100 kr. pr. deltager

Tilmelding: Sker via billet.fcn.dk

Hvad støtter vi?

Vi løber igen i år for de to organisationer Børnehuset SIV og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, der hver dag arbejder for og med børn, som har brug for ekstra støtte.

Det indsamlede beløb går ubeskåret til de to organisationer, og vil blive ligelidt fordelt mellem Børnehuset SIV i Farum og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

 

Hvordan støtter jeg?

Du kan støtte ved at tilmelde dig som løber. Det koster 100 kroner at deltage, og du kan tilmelde dig her.

Du kan også støtte uden at løbe, og dette gøres gennem donationer via MobilePay på: 73674 (skriv 'DHL Kasseløbet 2023' som kommentar).

Tag hele familien under armen

Arrangementet er oplagt for hele familien, uanset om alle skal løbe med eller ej. I den anledning åbner vi en fanzone inde i Right to Dream Park, hvor der vil være aktiviteter for børnene og mulighed for både at købe mad og drikke.

Så tag sønnike, mor, søster, fætter og alle de andre under armen og find det gode humør frem, så vi sammen kan støtte to gode formål. Vi ses!