Tilbage på førstepladsen efter 2-0-sejr over AGF

29.09.2024 12:51

Søndag eftermiddag sikrede FCN-Kvinderne sig 3 vigtige point i deres 7. kamp i Gjensidige Kvindeligaen. Med en solid 2-0 sejr over AGF kontrollerede holdet spillet fra start til slut og leverede to flotte mål. Anna Walter åbnede scoringen i det 20. minut, og i anden halvleg udbyggede Emilía Ásgeirsdóttir føringen til 2-0.

Sejren bringer FCN tilbage på førstepladsen i ligaen, og det var en stolt cheftræner, Chris Sargeant, der efter kampen roste sine spilleres indsats og engagement.

Læs cheftrænerens reaktion på kampen her🔻

- Det var vigtigt at komme tilbage på sporet efter sidste weekend, men endnu vigtigere var det at finde tilbage til vores energi, intensitet og mentale fokus, hvilket jeg synes, vi klarede rigtig godt. Det har været et stort fokuspunkt i løbet af ugen fra Kasper (sportspsykologen), og spillerne leverede et fremragende stykke arbejde hele ugen og tog det med ind i kampen. Det var dejligt at se i dag. - Det første mål kom efter en lille fejl, hvor Anna reagerer virkelig hurtigt og laver en flot afslutning. Det andet mål, vi scorer, er på et virkelig højt niveau. Vi spillede rigtig godt i en bred trekant, og så var der Emilias bevægelse i boksen og Funchs cut-back som var fremragende at se. - Det var vigtigt, at vi fik clean sheet igen – clean sheets er som guld for os. Selvfølgelig var det ikke en perfekt kamp fra vores side af. Perfekte præstationer er sjældne, men vi er meget glade for de ting, der lykkedes i dag. Vi vil fortsætte med at bygge videre på dem og fortsætte med at udvikle os. Det var også fantastisk at holde nullet, samtidig med at vi scorer to mål. Alt i alt er jeg meget tilfreds med præstationen. - Jeg er også virkelig glad for energien fra hele truppen, både de spillere, der var på banen, og dem, som støttede fra tribunen. Alle gjorde en fantastisk indsats på den front. Jeg er glad for, at vi fik de 3 point og fortsætter med at presse på i toppen af ligaen, hvilket er rigtig vigtigt for os.