Sejr over B.93

13.09.2024 19:06

Fredag aften spillede FCN-kvinderne 5. kamp i Gjensidige Kvindeliga og endnu engang sikrede de sig en flot sejr. Denne gang over B93 hvor de både kontrollerede spillet og scorede flotte mål. 

Med denne sejr holder holdet deres perfekte rekord i Kvindeligaen intakt med fem sejre ud af fem mulige.

Alma og Emilía fortsætter deres topscorer-jagt og beviste igen deres evne til at være farlige foran mål. Holdets dominerende indsats i begge halvlege afspejlede både deres stærke form og dedikation til at opretholde et højt niveau gennem hele kampen. 

Efter aftenens 4-1-resultat udtrykte cheftræner Chris Sargeant også stolthed over spillernes præstation.

Chris Sargeant

- Fem ud af fem sejre er fantastisk. Jeg synes, truppen er i en god position og gør det virkelig godt. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og opnå en mere konsistent præstation i alle 90 minutter og i dag var et skridt i den rigtige retning. - Det var vigtigt for os at komme tilbage til ligaen (Kvindeligaen) efter vores Champions League-eventyr, og fortsætte, hvor vi slap. Jeg synes, vi gjorde det rigtig godt. Vi har talt meget om at levere en stabil præstation over de 90 minutter, og i dag kom vi tættere på det. Jeg syntes, det var en rigtig god præstation med flotte mål, selvom der stadig er småting, vi kan forbedre. Desværre blev Heatley ramt af lidt sygdom, men Kampmann trådte ind og gjorde det godt. - Alma og Emilía forsætter med hvad de de er bedst til – scorer mål. Men det vigtigste er, at de arbejder hårdt for holdet. Selvom de måske er skuffede, hvis de ikke scorer, er de altid glade, når holdet vinder, og det er en fantastisk indstilling. De er to farlige spillere i feltet og er virkelig dygtige til at afslutte. Det er fantastisk at se deres udvikling, men den største ros, jeg kan give dem, er deres attitude mod at få præstationen og de 3 point for holdet, hvilket er utroligt.