Foto: Noah Thilemann

Nederlag i Benfica: Vi kan være stolte af os selv

04.09.2024 18:06

I en kamp, der ikke var mange minutter gammel, før spillerne måtte løbe i ly for regn og torden, måtte vi se os slået af sidste års kvartfinalister fra SL Benfica.

Med et 3-1-nederlag slutter Champions League-drømmen dermed, men selvom skuffelsen var stor efter opgøret i Sarajevo, var der alligevel mange lyspunkter at fremhæve for cheftræner Chris Sargeant.

”Vi skal spille mere som os” 💛❤️

- Jeg synes egentlig, at vi kom godt ud til kampen, og selvom den blev afbrudt efter blot få minutters spil, kom vi fint tilbage. Men desværre fandt Benfica hurtigt ind i en rytme og fik samtidig slået vores spil lidt i stykker, og det er også dér, de scorer to mål. Det er, hvad der sker på det her niveau mod rigtig dygtige modstandere. - I pausen var beskeden til spillerne ret simpel: ”Vi skal spille mere som os”. Kan vi være modige og spille, som vi plejer. Og det gjorde vi. Jeg synes, at vi spillede rigtig godt, og jeg var så stolt af spillerne. Jeg var glad for at se vores spil udfolde sig på det her niveau mod en så god modstander, hvor vi skabte store chancer og også scorede et fantastisk mål. Vi gav aldrig op og blev ved med at spille ’FCN-fodbold’ til sidste fløjt.

Accept and commit

– Vi har arbejdet meget med det, vi kalder ”accept and commit”, hvilket går ud på, at vi skal acceptere en given situation og så forpligte sig til at ændre den. Det så vi i dag. Vi prøvede virkelig at ændre resultatet i anden halvleg og fik presset sidste års kvartfinalister ned i eget felt. Det kan vi være stolte af.