Gjensidige Kvindeliga Highlights: B93 1 - 4 FC Nordsjælland

14.09.2024 12:30

Fredag aften skulle Kvindeliga-holdet igen i aktion i Gjensidige Kvindeligaen efter det i den seneste uge stod på FC Nordsjællands første Champions League-kvalifikation for Kvindeliga-holdet.

Vi havde efter sæsonens første fire kampe gjort rent bord i Kvindeligaen, og stod derfor med 12 point inden gårsdagens kamp mod oprykkerne fra B93. Alma Aagaard og Emilia Asgeirsdottir har fra sæsonens start vist målnæsen frem flere gange, og det samme var tilfældet i går. Alma Aagaard bragte os både på 1-, og 2-0 inden pausen. I starten af anden halvleg var det Emilia Asgeirsdottirs tur, da hun sparkede os foran 3-0.

Selvom hjemmeholdet fik reduceret til 1-3 blev kampen aldrig spændende, og med få minutter tilbage fik Flora Højer lukket og slukket kampen til slutresultatet 4-1. Dermed står vi nu noteret for maksimum point efter de første fem runder af Gjensidige Kvindeligaen.