Cecilie Larsen runder 100: Det er en kæmpe ære

04.10.2024 16:09

23-årige Cecilie Larsen har i den grad være med til at tegne fortællingen om FC Nordsjællands Kvindeligahold. 
Larsen var med i klubbens første sæson i den bedste danske række i 2019/20. En sæson som både bød på bronzemedaljer og klubbens første pokaltitel på Kvindesiden.  

Siden da har Cecilie Larsen spillet en stor rolle på holdet - og i pokalkampen mod Solrød FC rundede hun sin kamp nummer 100 som klubbens blot anden kvindeligaspiller nogensinde. 

1️⃣0️⃣0️⃣ kampe i rødt og gult 🔴🟡

– Det er rigtig stort for mig at have opnået 100 kampe for FC Nordsjælland. Det er en kæmpe milepæl, for det er ikke en nem bedrift. Konkurrencen er stor og man skal præstere hver dag til træning for at kunne gøre sig fortjent til overhovedet at blive udtaget til kamptruppen. Og derfra skal man så også have spilletid. Så det er en kæmpe ære for mig at kunne sige, at jeg nu har spillet 100 kampe for FC Nordsjælland. - Jeg husker særligt min første sæson i klubben, hvor vi lige er rykket op i Kvindeligaen. Vi blev nummer tre og vandt pokalturneringen, hvilket var jo over alles forventinger. Det var kæmpestort. Både for klubben, men også for holdet og for alt det arbejde, man havde lagt i at få skabt en kvindehold. Det var helt fantastisk at være en del af. - Og så kan man se, hvor vi står nu. Vi har vundet pokalturneringen to år i streg og vandt 'the double' i sidste sæson. Så vi har jo virkelig rykket os og det har jeg været en del af helt fra starten. Det synes jeg i al beskedenhed, at jeg kan være stolt af.

Godt at give noget videre 🗣

- Jeg har jo været her i mange år og kender virkelig vores system i klubben ind til benet. Så jeg har også sat en ære i at lære nye spillere, der kommer til klubben om, hvordan vi er som klub, vores spillestil osv. Det synes jeg er virkelig fedt. - Det er vigtigt, at vi som hold har det godt - og jeg har altid sat en dyd i at gøre stemningen på holdet god. Det skaber en god harmoni på holdet og det gør det bare nemmere at præstere på banen.