Kom i loungen til Kvindeligaens to topkampe i Right to Dream Park

06.03.2024 09:11

Efter et stærkt efterår har foråret alle ingredienser til at blive spændende og neglebidende i Kvindeligaen. Og hjemme i Right to Dream Park står den på topopgør fra første fløjt.

Efter første runde ude mod Fortuna Hjørring kommer først HB Køge og dernæst Brøndby IF nemlig på besøg i Farum, hvor det også vil smage lidt af topopgør på tribunen.

Til de to topkampe vil vi nemlig åbne Møbel Gruppen-loungen, hvor det vil være mulig at få noget varmt at drikke, lækkert at spise og få de seneste taktiske overvejelser op til kampen fra den sportslige ledelse.

Derudover vil der være aktiviteter for børnene, og når det er tid til at komme ud og heppe på sejr, sørger vi for varme tæpper til alle.

FC Nordsjælland - HB Køge, den 23. marts kl. 15:30
FC Nordsjælland - Brøndby IF, den 30. marts kl. 14:00

Der vil være forskellige prismodeller, således det er muligt at invitere hele fodboldholdet eller familien med ind at se begge de spændende kampe. Du kan få et overblik over priser nedenfor.

𝐊𝐨𝐦 𝐭𝐢𝐥 𝐛𝐞𝐠𝐠𝐞 𝐭𝐨𝐩𝐤𝐚𝐦𝐩𝐞 😎 Barn: 99 kroner for begge kampe Voksen: 119 kroner for begge kampe Gruppe (2 voksne & 2 børn): 379 kroner for begge kampe Hold (10 børn & 1 voksen): 849 kroner for begge kampe 𝐊𝐨𝐦 𝐭𝐢𝐥 𝐞𝐧 𝐞𝐧𝐤𝐞𝐥𝐭 𝐭𝐨𝐩𝐤𝐚𝐦𝐩 💪 Barn: 59 kroner for en enkelt kamp Voksen: 79 kroner for en enkelt kamp Gruppe (2 voksne & 2 børn): 219 kroner for en enkelt kamp Hold (10 børn & 1 voksen): 499 kroner for en enkelt kamp Loungepakkerne indeholder adgang til Møbel-Gruppen Lounge en time før kick-off og i pausen. Kaffe, te, kakao & vand. Fingermad. Pre-match-oplæg. Aktiviteter for børnene. Tæppe til kamp.