Chris Sargeant efter BK Häcken: Perfekt sidste træningskamp

02.03.2024 16:20

Lørdag eftermiddag spillede Kvindeliga-holdet sidste træningskamp i forårssæsonen på Right to Dream Park. Denne gang var det Champions League kvartfinale-holdet fra BK Häcken, der var kommet på besøg i Farum. 

Det betød, at man i lange perioder fra begge hold kunne se kvaliteten, der er i mandskaberne. Især blev de fremmødte tilskuere forkælet med et festfyrværkeri af en første halvleg, hvor begge hold kunne notere sig tre mål og en pausestilling på 3-3. 

Det var et FC Nordsjælland-hold, der blev presset mere, end de er vant til. Holdet, der normalt helst vil have bolden meget, blev presset til at spille mere på omstillinger, hvilket bidrog stærkt til de tre mål i første halvleg. Det fik BK Häcken dog rettet mere op på til anden halvleg, så på trods af godt FCN-spil i lange perioder af anden halvleg, måtte vi notere os et nederlag på 3-5. 

Det var dog en meget tilfreds cheftræner, Chris Sargeant, efter kampens slutfløjt. 

– Vi fik præcist det ud af kampen, som vi ville. Vi blev virkeligt testet og presset, hvor vi blev tvunget ud af vores komfortzone. Det var den perfekte sidste testkamp inden forårssæsonen. – BK Häcken er et fantastisk hold, der også er blandt de sidste otte i Champions League. Så at vi får mulighed for at spille mod et hold i den kaliber, var en fantastisk mulighed for os. Vi viste også under kampen, at vi i perioder kan spille med på det høje niveau. Så der er mange positive ting at tage med fra kampen. – Det var en målrig første halvleg med 3-3, hvor vi fik vist os farlige på omstillingerne. Det fik BK Häcken løst til anden halvleg, så de stod bedre imod. De pressede os lidt højere, når vi havde bolden, hvilket vi kæmpede lidt med i anden halvleg. Når man spiller mod hold, der er med i Champions League kvartfinalerne, har man ikke altid så mange chancer. Så jeg er meget tilfreds med kampen og at vi fik scoret tre mål. – Vi lukker selvfølgelig for mange mål ind i dag, hvilket vi skal arbejde videre på. Men der er så mange positive ting at tage med videre, når vi i dag møder et hold, der har så meget kvalitet. Så jeg glæder mig til sæsonen starter – og jeg synes, vi står et godt sted. – Det har føltes som om, at den her preseason har varet for evigt – for vi kan ikke vente med at komme i gang igen. Det bliver en spændende pokalkvartfinale, hvor kampen i dag var den perfekte test for os inden den vigtige kamp. Hvis vi kan præstere på samme niveau som i dag, så er jeg helt tryg med vores chancer i forårssæsonen generelt. Jeg tror på, at vi kan sætte et fantastisk forår sammen.