Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Pokalfinalepladsen er sikret: En speciel dag

18.05.2024 15:21

Efter en 7-0-sejr i første kamp mod Næstved HG skulle meget gå galt i returkampen, for at vi ikke skulle booke billet til dette års pokalfinale. Og selvom vi gik til pause bagud med 2-1, fik en usædvanlig stærk anden halvleg sat tingene på plads og endegyldigt sikret pokalfinalepladsen.

Vi vandt nemlig dén halvleg med 9-0, så slutresultatet lød på imponerende 10-2 til os – og altså 17-2 sammenlagt over de to semifinaleopgør.

Kampfakta 😮‍💨

𝟎-𝟏 Cecilie Larsen 𝟏-𝟏 𝟐-𝟏 𝟐-𝟐 Selvmål 𝟐-𝟑 Emilia Asgeirsdottir 𝟐-𝟒 Winonah Heatley 𝟐-𝟓 Sarah Tofft 𝟐-𝟔 Josefine Funch 𝟐-𝟕 Flora Højer 𝟐-𝟖 Sarah Tofft 𝟐-𝟗 Josefine Funch 𝟐-𝟏𝟎 Josefine Funch

En holdindsats 🤝

Med sejren skal vi i vores anden pokalfinale i træk, og det glædede naturligvis cheftræner Chris Sargeant. – Først og fremmest er jeg meget tilfreds med selve kampen, og hvordan vi vinder den, når man tænker på vores program. Det var virkelig en holdindsats, hvor alle bidrog til sejren, og det gør mig utrolig stolt. – Første halvleg var selvfølgelig ikke det, vi havde ønsket os på forhånd. Men det, vi kunne være utilfredse med i første halvleg, blegner lidt, når man ser den samme gruppe spillere vende det hele om i anden halvleg og vinde dén med 9-0.