FC Nordsjælland tager afsked med to Kvindeliga-spillere

21.06.2024 08:00

Efter et par hæsblæsende dage, der heldigvis endte med guld til FC Nordsjælland i både Gjensidige Kvindeligaen og Gjensidige Kvindepokalen, er sæsonen slut for FC Nordsjælland Kvindeliga-hold.  

Det betyder samtidig, at vi skal sige farvel og tak for indsatsen til to spillere. Det drejer sig om Olivia Thorndahl og Jennifer Cudjoe.

Sportschef for vores Kvindeliga-hold, Jessica Davis, giver de to spillere et par ord med på vejen. 

Olivia Thorndahl

- Olivia, eller O som vi kalder hende, har været en stor del af FCN-familien i lang tid. Hun startede på akademiet og har arbejdet sig op til førsteholdet for nogle år siden. - Hun har hele vejen igennem skilt sig ud som en leder på grund af sin modenhed og mentalitet. Hun har altid bidraget med god energi og har altid stået klar til at hjælpe holdet på enhver tænkelig måde. - Olivia er en utrolig dygtig og hårdtarbejdende forsvarsspiller. Da vi forlængede hendes kontrakt sidste forår, sagde jeg til hende, at hun var en af de mest professionelle på holdet. Hun mødte op hver dag og spillede en svær rolle som reserve i midterforsvaret, men hun gjorde det med en fantastisk indstilling. - At sige farvel til Olivia er svært for hele holdet, og vi ønsker hende alt det bedste i fremtiden. Vi håber at se hende igen snart.

Jennifer Cudjoe

- Vi vil gerne takke Jennifer for hendes bidrag til holdet i denne sæson. Vi hentede hende ind sidste sommer for at hjælpe med at lede en ung gruppe, og hun har spillet en stor rolle i holdets succes og har hjulpet med at sikre vores position i toppen af tabellen. - Vi ønsker hende alt det bedste i hendes næste skridt inden for fodbold og i livet.