FC Nordsjælland og Chris Sargeant forlænger samarbejdet

27.06.2024 08:40

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med cheftræneren for Kvindeliga-holdet, Chris Sargeant. 

36-årige Sargeant har stået i spidsen for FC Nordsjælland siden sommeren 2022 – og i første sæson som cheftræner blev det til guld i pokalturneringen, mens den seneste sæson bød på guld i både Gjensidige Kvindeligaen og pokalturneringen. 

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet

- Forlængelsen med Chris er en rigtig stor ting for os. Det stabiliserer arbejdet med og omkring holdet – og i denne sæson har vi virkelig set, hvad stabilitet har af betydning. Desuden taler resultaterne deres eget sprog i denne her sæson, hvor han har ledt holdet til guld i både ligaen og pokalturnering. Så vi er rigtig glade for, at vi har kunnet forlænge kontrakten med Chris. - Det gode ved Chris er, at han – selvom han er en dygtig træner – er ivrig efter at lære mere hver eneste dag. Han er utrolig god til at få alle, både stab og spillere, til at føle sig som en helt unik og afgørende del af holdet. Han ser ikke kun spillerne som spillere, men som personer. Og når man har den støtte fra sin træner, kan man præstere endnu bedre. - Jeg sætter meget stor pris på alt det arbejde, Chris har udført, og de store skridt, han har taget, siden han blev cheftræner. Her i FCN handler det ikke kun om at udvikle spillere, men lige så meget om at udvikle staben omkring spillerne – og der har Chris også været super god. Vi har en utrolig god gruppe, og jeg glæder mig til at se, hvordan vi kan udvikle os endnu mere i de kommende år.

Chris Sargeant

- Det er helt fantastisk at kunne forlænge med FC Nordsjælland. Det var en 'no brainer' for mig at skrive under på en ny kontrakt. FC Nordsjælland er en helt unik klub og organisation med nogle fantastiske medarbejdere. Så jeg føler mig heldig, at jeg kan få lov til at blive her i mindst to år endnu. - Jeg vil gerne takke alle de personer her i klubben, som troede på mig, da jeg i sin tid tog steppet fra assistent til cheftræner. Og bliver ved med at tro på, hvad jeg kan gøre – og hvad holdet kan præstere. Jeg synes, at jeg har udviklet mig rigtig meget i de seneste to år som cheftræner, og FC Nordsjælland er et sted, hvor der virkelig er rum for udvikling hver evig eneste dag. - Vi har haft en helt fantastisk sæson med to sæt guldmedaljer og jeg glæder mig helt vildt til at fortsætte arbejdet og blive ved med at bygge på. Vi har en helt speciel gruppe af både spillere og stab, som gør det meget nemt for mig at komme ind hver eneste dag – og som sammen skaber et miljø, der er helt unikt.