Ny transitionstræner til Kvindeliga-holdet

31.07.2024 16:20

FC Nordsjællands Kvindeliga-hold har suppleret trænerstaben med finske Mari Savolainen, der indtræder som ny transitionstræner. 

Savolainen kommer fra en stilling som Head of Academy hos den finske klub KuPS og har både erfaring som cheftræner på senior- og ungdomsniveu – ligesom hun tidligere har ageret assistenttræner for det finske U16- og U17-kvindelandshold. 


Jessica Davis, Sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække en kapacitet som Mari med de kvaliteter, hun besidder. Hun har stor erfaring – både som træner og som Head of Academy hos KuPS – så hun har arbejdet meget med unge spillere og overgangen fra akademi til seniorhold. 

- Jeg er sikker på, at hendes erfaring kommer til at flugte rigtig godt med de ambitioner, vi har i klubben. 

- Desuden har hun præcis de menneskelige værdier, som vi værdsætter her i FC Nordsjælland - og hun kommer til at passe rigtig godt ind i den kultur, vi har i klubben. Så jeg er sikker på, at hun kommer til at passe perfekt ind. 


Mari Savolainen:

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med arbejdet i FC Nordsjælland. Jeg synes, at FCN er en klub med stærke værdier, og de deler min vision som træner om at udvikle spillerne og spillet.

- Jeg ser frem til muligheden for at arbejde med fantastiske mennesker og lære af dem at kende. At arbejde med mennesker er min passion, og jeg er sikker på, at FCN er en klub med fantastiske personer.

- Jeg tror også, at jeg kan udvikle spillerne til næste niveau sammen med de andre dygtige trænere i staben.