To sejre ud af to mulige: Perfekt preseason indtil videre

27.07.2024 15:35

Kvindeliga-holdet har fået en perfekt start på deres preseason. Det er blevet til to sejre mod to nyoprykkede hold i Gjensidige Kvindeligaen, hvor holdet har fået testet bredden og arbejdet på nogle forskellige fokuspunkter. 

I dag kom nyoprykkede OB Q på besøg i Farum, hvor det især var tæt i første halvleg med to velspillende hold. Kampen bød også på rotationer på samtlige 11 pladser, hvor det til sidst var FCN-holdet, der fik sat spillet godt sammen. Det endte derfor med en 3-0 sejr til Kvindeliga-holdet, hvor Emilia Asgeirsdottir og Safi fik scoret henholdsvis ét og to mål. 

Chris Sargeant var derfor en glad cheftræner, der fik set god fodbold fra sit hold. 

– Det var en god kamp i dag. Vi fik endnu et positivt resultat i dag efter sidste uges sejr. Vi arbejdede hårdt og fandt masser af gode situationer. OB er et virkeligt godt hold, der i flere perioder pressede os – hvilket er perfekt træning for os. Der blev spillet masser af god fodbold fra begge hold i dag, så vi fik det ud af kampen, som vi håbede på. – Vi havde nogle ting, vi skulle arbejde på fra sidste uges kamp som f.eks. var, at vi ikke spillede med nok intensitet over hele kampen. Det fik vi virkelig rettet op på i dag, hvor spillerne leverede præcist de ændringer, vi havde håbet på. Så vi fik arbejdet godt på fokuspunkterne fra sidste uge i dag. – Vi kæmpede lidt med at finde rytmen i kampen i dag, hvor vi også manglede lidt struktur i forsvaret. Vi spillede med to vidt forskellige og blandede grupper, hvor vi stadig er i gang med at skabe de gode forbindelser på banen. Men arbejdsraten og vores output i dag, er der ikke noget at sætte en finger på. – Det var et godt fremskridt i vores preseason i dag. Vi fik holdt et rent bur og fik scoret tre mål – hvilket er vigtigt for os. Vi manglede lidt rytme, men vi fik virkeligt også spillet noget god fodbold i dag. At vi også fik spillet tre gange 35 minutter var også perfekt, så vi fik presset os selv lidt mere fysisk. Det var en god test for os, at vi fik noget mere løb, fysik og mentalt pres sat på os. Hele truppen fik minutter i dag. Det er fantastisk, når vi har så bred og dygtig en trup.