Perfekt start på den nye sæson: Fantastisk at være tilbage

20.07.2024 15:20

Kvindeliga-holdet er tilbage efter en velfortjent sommerferie ovenpå The Double, hvor B93 i dag kom på besøg hjemme i Right to Dream Park. På en varm sommerdag og med to hold, der roterede meget undervejs, fortsatte FCN-holdet fra hvor de slap i sidste sæson, da vi efter slutfløjtet kunne notere 2024/25-sæsonens første sejr med 6-1. 

Det var derfor en glad Chris Sargeant, der beskrev, hvordan de skal forsøge at bruge de her træningskampe inden den vigtige efterårssæson begynder. 

– I dag handlede om at arbejde på vores spillestil. Det handlede ikke så meget om relationerne i dag, men vi forsøgte at arbejde på, hvordan vi spiller, hvilket udtryk vi har og enkelte forskellige kampsituationer. – Jeg er meget tilfreds med processen og den måde, vi cementerede vores spillestil på i dag. Jeg følte selvfølgelig, at der var nogle forskellige ting, vi kan fortsætte med at arbejde på – hvilket især er at opretholde intensiteten mod slutningen af en kamp. Men overordnet rigtig tilfreds med gruppen og indsatsen i dag.

Kvindeliga-holdet kom hurtigt i opgøret bagud efter et selvmål. Chris Sargeant påpeger dog, hvor fantastisk det var at se hele holdet rejse sig hurtigt efter – og fortsætte med at spille. – Det ene mål vi inkasserede, var et selvmål, hvor vi samtidigt kom bagud, men jeg er mere end tilfreds med den måde, vi får svaret tilbage på. Det er både holdet og Colstrup, der desværre laver det. Hun får børstet det af sig og opretholder selvtilliden og spiller en god kamp. Så de her små ting, dem er jeg især tilfreds med. –Kampene er muligheden for at presse spillerne fysisk. I næste uge spiller vi forhåbentligt lidt længere. Så det handler om at bygge på – både med selvtilliden, spillet, mentaliteten og sammenholdet. Det er netop det, de her kampe giver os mulighed for at gøre yderligere. – Det er fantastisk at være tilbage – og at vi starter på hjemmebane igen. Gruppen er forsat fra det sted, de slap. Så det er dejligt at være tilbage og fortsætte med at bygge på.