Chris Sargeant om træningslejren i Egypten: Har virkelig mulighed for at gå i dybden

22.01.2024 16:44

Søndag eftermiddag satte FC Nordsjællands Kvindeligatrup kursen mod varmere himmelstrøg og Right to Dream-akademiet i Egypten, som i de kommende ti dage skal danne rammerne om kvindernes træningslejr.

Cheftræner Chris Sargeant ser frem til ti dages intens træning under imponerende forhold på det egyptiske Right to Dream-akademi.

- Vi har virkelig glædet os til træningslejren her i Egypten. Det er noget, vi har set frem til længe og særligt det faktum, at vi nu skal bo og træne på akademiet bliver fantastisk. 

- Vi har hørt så meget om akademiet og set videoer af det, så det bliver enormt spændende at opleve det selv og møde de fantastiske folk her.

- Desuden bliver det en fantastisk kulturel oplevelse for os. Vi oplevede det, da vi var i Ghana - og det kommer vi også til her i Egypten. Og det skal man virkelig ikke undervurderer betydningen af. Det er altid sundt at opleve nye kulturer. 

Intensiv træning og sammenhold
Ti dages træningslejr betyder også, at man virkelig kan gå i dybden med tingene. Både på- og uden for banen. Og det er vigtigt inden et meget afgørende forår, lyder det fra Chris Sargeant. 

- Vi kommer til at arbejde med hinanden - både på og uden for banen - hver dag og har virkelig mulighed for at gå i dybden med nogle ting, som man ellers ikke kan til dagligt derhjemme, hvor spillerne går hver til sit efter træningen. 

- Noget af den feedback, vi har fået fra spillerne er, at de virkelig har nydt det sammenhold, der har været i truppen i løbet af efteråret. De føler, at det var én af de helt store årsager til, at efteråret gik, som det gjorde.

- Så hvis vi skal fortsætte succesen og blive endnu bedre, end vi har været i den første del af sæsonen, så er vi nødt til at fortsætte med at bygge på det gode arbejde, som spillerne og staben har leveret. Og her er en træningslejr helt afgørende. 

- Vi kigger ind i en virkelig spændende forårssæson for os. Vi har arbejdet hårdt for at bringe os selv i den gode position, som vi er i nu. Så nu skal der bygges på og på en træningslejr kan man virkelig gå i dybden med de små detaljer, der kan gøre, at vi står endnu skarpere, når foråret for alvor starter.