Nikoline Dudek forlænger kontrakten med FC Nordsjælland

07.02.2024 11:30

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med forsvarsprofilen Nikoline Dudek, så den nu løber til sommeren 2025. 

20-årige Dudek har leveret flotte præstationer fra sin position som højre back, hvor hun er fast inventar – og hun har allerede trukket den rød-gule FCN-trøje over hovedet 69 gange. Og nu kan den unge højre back glæde sig over en ny 1,5-årig kontrakt med FC Nordsjælland.

Jessica Davis, Sportschef for Kvindeligaholdet:

- Jeg har selv haft fornøjelsen af at spille ved siden af Dudek, da hun spillede sine første 50 kampe for klubben. Så jeg har et virkeligt godt bånd med hende, hvilket jeg er rigtig glad for. Hun er en af de mest konsistente spillere på holdet, og det har været sjovt at følge med i hendes rejse fra ungdomsholdet til seniorholdet. Hun har fra første dag vist stor kvalitet, hvor hun siden kun er blevet bedre og bedre.

- Vi er i en situation, hvor vi kan udvikle, forbedre og presse hende endnu mere. Dudek er også trådt endnu mere frem i hendes lederskab, hvor hun har meget at sige om, hvordan tingene skal gøres, hvilket har været en fantastisk udvikling at følge med i. Det bliver spændende at se, hvordan vi fremover kan hjælpe hende med at komme til næste niveau, imens hun forbliver hos holdet, hvor hun tilføjer en vigtig stabilitet. Vi er meget glade for at få lov til at beholde hende længere endnu – hvilket har været én af de nemmeste beslutninger for mig.

Nikoline Dudek: 

 - Det var ikke det sværeste valg at forlænge med FC Nordsjælland. Det var faktisk meget oplagt for mig, at jeg skulle forlænge nu. Jeg er rigtig glad for at være i klubben og synes, at jeg er i gang med en god udvikling, hvor jeg også kan se en større udvikling individuelt og kollektivt fremadrettet.

- Jeg har også personligt snakket med trænerstaben om punkter, som jeg kan arbejde videre på for at blive en endnu bedre spiller – og hold. For som hold synes jeg, at vi er et godt sted. Vi har spillet en rigtig god første del af sæsonen, hvilket jeg tror på, vi kan fortsætte med i foråret.

- Jeg håber, at vi kan ende i den absolutte top i ligaen. Før sæsonen gik i gang, snakkede vi meget om en top tre, men når vi har givet os selv så godt et udgangspunkt, har vi sat næsen op efter en top to, så vi kan spille med om Champions League sæsonen efter. Vi er også stadig med i pokalturneringen, så efter vi vandt den i sidste sæson, har vi jo udviklet en smag for, at den vil vi gerne vinde igen.

- Det har været vigtigt for mig, at jeg personligt kan se, at jeg kan blive ved med at udvikle mig i FC Nordsjælland. Trænerne er gode til både at have fokus på hele holdet, men også at de har fokus på den enkelte spiller. Så bliver jeg klogere på, hvad jeg kan gøre med mit spil, så jeg kan blive en endnu mere attraktiv højreback på længere sigt. Så jeg er glad og stolt over at have forlænget med FC Nordsjælland.

Født: 16. september 2003 Debut: 8. august 2021