Chris Sargeant efter OB: Masser at tage med videre

04.02.2024 16:40

Kvindeliga-holdet er netop vendt hjem fra træningslejren i Egypten, hvor holdet fik masser af træningstimer i benene. I dag skulle holdet så spille årets første kamp, da vi fik besøg af OB fra første division til en træningskamp. OB sluttede på førstepladsen i efterårssæsonen, hvorfor de nu går ind til foråret med mulighed for at spille sig i Gjensidige Kvindeligaen. Det er derfor et hold, der både besidder kvalitet og selvtillid, hvilket man fik at se i dagens opgør. 

Cheftræner Chris Sargeant var uden ni spillere til opgøret, så cheftræneren var overordnet tilfreds med indsatsen i dag. 

– Der var øjeblikke, hvor vi var rigtig gode. Det er første 11-mod-11, hvilket vi ikke engang har gjort i træning endnu. Jeg står lidt med en følelse af, vi gav to mål for nemt væk i dag. Det er mål, vi kan forhindre, hvilket jeg synes er positivt. Så overordnet er jeg tilfreds med de individuelle og kollektive præstationer på trods af resultatet.

– Vi mangler ni spillere i dag, så holdet, der kom ind, arbejdede utroligt hårdt. Vi havde brug for at få nogle meter i holdet, hvilket vi fik i dag. Det så man også i de sidste 20 minutter, hvor vores kvalitet dykkede en del.

– OB er et godt hold, der har en god trænerstab. Det bliver spændende at følge med i, hvordan de gør det i forårssæsonen. De har en ny trænerstab, så jeg tror, at når de er faldet på plads, så bliver de et fantastisk hold. Vi vidste på forhånd, at de var et godt hold, hvilket også reflekterer sig i resultatet.

Vi fik ikke mulighed for at spille en kamp i Egypten, så der er fortsat masser af ting, vi kan bygge videre på efter dagens opgør.

Chris Sargeant

Næste træningskamp for Kvindeliga-holdet er på lørdag, når vi får besøg af endnu en klub fra første division. Denne gang gæster B.93 os i Farum, hvor der er masser af ting at arbejde videre på forud for opgøret, fortæller Chris Sargeant. 

– Vi skal inden næste træningskamp mod B.93 arbejde på spillestilen. Det er blandt andet, når vi skal forsvare på egen banehalvdel, at jeg ikke er tilfreds med, hvordan vi stod i dag. Vi har introduceret nogle helt nye ting for spillerne i preseason, så det skal vi fortsætte med at arbejde på.

– Vi fik ikke mulighed for at spille en kamp i Egypten, så der er fortsat masser af ting, vi kan bygge videre på efter dagens opgør. Det forsøger vi at forbedre og tage med ind til næste kamp. Vi så nogle gode øjeblikke, hvilket vi skal tage med os – og jeg glæder mig til, at vi igen kan stille med et fuldt hold, når alle er tilbage fra skader og sygdom.