Foto: Frederikke Jensen / Gonzales Photo

Chris Sargeant efter målrigt opgør: Godt mindset efter chokstart

17.02.2024 19:29

Lørdag eftermiddag skulle Kvindeliga-holdet igen testes i en træningskamp. Denne gang var det mod AGF, hvor de to hold mødtes på midten lidt uden for Nyborg på Fyn. 

Det skulle blive en målrig affære på den solrige eftermiddag, hvor FC Nordsjælland kunne notere sig en sejr på 6-4. 

Cheftræner Chris Sargeant var utilfreds med den dårlige start, men roser også spillerne for at kæmpe sig igennem modgangen. 

– Vi gav tilskuerne noget for at komme ud i dag med den kamp. Vi startede langsomt, mens AGF kom ud med fuld power. Det chokerede os lidt, at vi kom hurtigt bagud 2-0, og er anden kamp i træk, hvor vi får en for langsom start. Det skal vi i trænerteamet have fikset, da vi ikke kan fortsætte med at starte så langsomt. – Da vi kom os over chokket og kom ind i kampen, kontrollerede vi den. Vi skabte mange gode chancer i lange sekvenser af kampen, hvilket vi fik udnyttet og omsat til mål. Vi gav nogle for lette mål væk, hvilket vi skal have arbejdet på. Det er mangel på koncentration, som vi skal forblive skarpe på. – Der skal også lyde en stor ros til spillerne. Vi fik en chokstart, hvor vi kommer bagud 2-0 efter fem minutter – hvilket de kom tilbage fra. Det viser, at vi har det rette mindset og en stærk mentalitet, at vi kan rejse og fra så dårlig en start. De tog ansvar for hinanden, hvilket vi arbejder meget på. Så det var virkeligt positivt at se. – Jeg er glad for resultatet og en sejr, men der er fortsat masser af ting, vi skal have kigget på inden sæsonstarten. Vi roterede mange spillere i dag, hvilket kan forstyrre rytmen og dynamikken i kampen. Spillerne, der kom ind, gjorde et godt stykke arbejde i dag og var kampafgørende. Så overordnet positiv – hvor vi fortsat rykker os og tager skridt i den rigtige retning. Så det går den rigtige vej inden sæsonstarten.