FCN og Alma Aagaard forlænger kontrakten

20.02.2024 13:00

Den 18-årige angriber Alma Aagaard, der så sent som i september 2023 rykkede op i Kvindeliga-truppen, har skrevet under på en ny 2,5-årig kontraktforlængelse med FC Nordsjælland.

Den unge offensivspiller kom til FC Nordsjælland som 14-årig, og fik hurtigt vist sine kvaliteter flot frem. Sidenhen er hun vokset på og uden for banen, hvor hun har vist sin store iver efter at lære, hvorfor hun i efteråret også blev rykket op i Kvindeliga-truppen fra akademiet. På trods af sine blot 18 år har Alma Aagaard allerede optrådt 24 gange for Kvindeliga-holdet, og nu er hun og FC Nordsjælland blevet enige om at forlænge kontrakten med 2,5 år, så den nu løber til sommeren 2026.

Jessica Davis, Sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Alma har trænet med Kvindeliga-holdet i et års tid, men vi har i de seneste måneder set hende tage nogle store skridt i hendes udvikling. Hun scorede hendes første mål mod AaB hen mod slutningen af efterårssæsonen, og jeg er overbevist om, at vi kun kommer til at se flere mål fra hendes støvler i foråret.

- Hvis jeg skulle beskrive Alma med et ord vil det være farlig. Hun laver en masse kloge løb, der sætter hende i gode positioner foran målet, og hun er frygtløs, når hun modtager bolden i feltet. Jeg tror, at det er den kombination, der gør hende speciel og en smule anderledes end mange af hendes jævnaldrene.

- Vi har stor tiltro til Alma, og vi tror, at hun kommer til at spille en vigtig rolle på Kvindeliga-holdet i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at hun er et talent, og vi mener, at hun har et stort potentiale, som vi gerne vil hjælpe hende med at udfolde.

 

Alma Aagaard:

Det er virkelig fedt at forlænge med FC Nordsjælland. Det bliver spændende, og jeg glæder mig til at fortsætte mit hårde arbejde her i klubben og være en del af setuppet her.

Jeg tror, det er det helt rigtige for mig og min udvikling at blive i FCN lige nu. Jeg føler mig rigtig tryg her i klubben og har det virkelig godt på holdet, så jeg er sikker på, at jeg har de rigtige forudsætninger for at fortsætte min gode udvikling på og uden for banen.

FCN har med den nye kontrakt her også vist, at de har stor tiltro til mig, og det er selvfølgelig rart at mærke. Dertil er det også en anerkendelse af mit hårde arbejde, hvor jeg har lagt et lag ekstra på, da jeg rykkede op i Kvindeliga-truppen.

Målet for resten af indeværende sæson er helt sikkert at blive ved med at bidrage positivt til holdet og forhåbentlig score nogle flere mål. Og så håber jeg, at vi kan fortsætte med at være en del af toppen af ligaen og spille med om Champions League-pladser, da det kunne være mega fedt, og noget vi alle drømmer om.

Du kan lære den unge angriber bedre at kende her🔻

Født: 29. januar 2006 Debut: 12. marts 2023