Gjensidige Kvindeliga Highlights: FC Nordsjælland 2 - 3 Brøndby IF

02.04.2024 10:00

Lørdag var der igen topkamp i Gjensidige Kvindeligaen i Right to Dream Park, da vi fik besøg af ligaens førerhold fra Brøndby IF.

Efter sidste rundes sejr over HB Køge kunne vi med endnu en sejr over Brøndby IF komme op på en førsteplads i Kvindeligaen, hvorfor der var lagt i kakkelovnen til en spændende fodboldkamp. Mere end 200 begejstrede FCN-fans havde inden kampen taget plads i loungen, hvor der var højt humør og oplæg til kampen af Kvindeliga-holdets sportsdirektør Jessica Davis.

Efter en meget intens og låst første halve time bragte gæsterne fra Brøndby IF sig foran 1-0 på en tilfældighed, hvilket gjorde, at vi gik til pause bagud med et mål. Anden halvleg blev en mere åben affære, hvor begge hold spillede sig frem til flere chancer.

Kort inde i anden halvleg fik Karen Linnebjerg sparket bolden ind i netmaskerne til 1-1. I kampens afslutning var det tydeligt at mærke, at det var to hold, der jagtede sejren, hvilket betød, at der kom tre mål i de sidste 15 minutter af kampen. Først bragte Brøndby foran 2-1, hvorefter Anna Walter hurtigt fik udlignet til 2-2. Desværre faldt kampens sidste mål til gæsterne i de døende minutter af opgøret, hvorfor vi tabte 3-2.