Sargeant inden opgøret mod HB Køge: Vi skal dominere

01.09.2023 07:41

På lørdag skal vores Kvindeliga-hold igen i kamp i Right to Dream Park, når de skal forsøge at følge op på den gode sæsonstart og jagte en sejr mod HB Køge.

Kvindeliga-holdet mødte senest HB Køge i en træningskamp den 5. august, hvor cheftræner Sargeant og co. kunne notere sig en sejr på 6-4.

Holdet skal derfor forsøge at bruge de erfaringer, de har fået fra deres seneste møde, fortæller Chris Sargeant. 

– Sidste gang vi mødte HB Køge i en træningskamp op til sæsonen, scorede vi seks mål og vandt. HB Køge er et fantastisk hold med gode spillere, der er svære at spille imod. Men vi så i træningskampen mod dem – og så i vores første ligakamp i perioder – at når vi spiller vores bedste, kan vi konkurrere med alle.

– HB Køge er netop ét af de hold, vi spejler os selv i, når man tænker på deres kvalitet over mange år. Så det bliver en fantastisk kamp, hvor vi igen får muligheden for at spille på hjemmebane foran fansene. 

– Vi vil forsøge at kontrollere og dominere bolden, hvilket de ved, så de vil komme og presse os højere på banen. Vi forventer derfor en lidt mere fysisk kamp, hvor vi skal være hurtigere og mere effektive på bolden.

 

Hvis vi finder vores spil, dominerer kampen, forsvarer godt og står tæt sammen, så bør vi få en god kamp.

Chris Sargeant

Hvis holdet formår at spille deres eget spil og arbejde hårdt for hinanden, ser Chris Sargeant gode muligheder i weekendens opgør. 

– Vi har haft en god start med en sejr over Fortuna og holdt buret rent – hvilket er vigtigt. Vi forsvarede godt i lørdags, og det skal vi igen gøre mod et hold med HB Køges kvaliteter. Så hvis vi finder vores spil, dominerer kampen, forsvarer godt og står tæt sammen, så bør vi få en god kamp.

– Vi skal være lidt mere kyniske på lørdag. Mod Fortuna skabte vi ikke så mange chancer, som vi ville, og den data, vi har fra kampen, viste også, at vi ikke arbejdede intenst nok. Så hvis vi kan arbejde på de ting, skal vi nok have gode chancer mod HB Køge.

– De er gode på indlæg og dødbolde, så hvis vi kan få lukket ned for det, ser det positivt ud for os. Så jeg mener, at vi har gode muligheder, og vi har chancen for selv at afgøre det, hvis vi gør de ting, vi gør bedst.