Chris Sargeant inden Brøndby IF: Det er de her kampe vi vil spille hver uge

29.09.2023 07:30

I morgen skal vores Kvindeliga-hold igen i aktion, når vi får besøg af topholdet Brøndby IF i Right to Dream Park. Det er samtidigt en kamp, hvor vi forsøger at sætte tilskuerrekord, da Arbejdernes Landsbank giver billetten til kampen.

Kvindeliga-holdet indtager på nuværende tidspunkt en flot tredjeplads i Gjensidige Kvindeligaen, hvor holdet samtidigt fortsat er ubesejret. Det er en stime de skal forsøge at opretholde, når førerholdet i ligaen, Brøndby IF, gæster os hjemme i Right to Dream Park. 

Cheftræner Chris Sargeant forventer, at det bliver en svær kamp, men glæder sig samtidigt til topkampen. 

– Det er denne slags kampe vi vil spille hver uge. Vi vil spille mod gode modstandere, blive udfordret og blive tvunget til selv at spille på højeste niveau. 

– Det bliver en svær kamp, men vi mener selv, at når vi spiller op til højeste niveau, så kan vi konkurrere med alle. Det er to ubesejrede hold, men jeg tror på, at vi med vores fans i ryggen, kommer til at spille op til vores bedste inde i Right to Dream Park, og så kan vi fortsat kalde os ubesejrede efter kampen på lørdag.

Det er første kamp på bagsiden af landsholdspausen, hvor Kvindeliga-holdet har haft mange spillere afsted på landsholdsopgaver. Chris Sargeant ser ingen problemer ved, at den klassiske forberedelse op til kamp er blevet forstyrret, men ser også positive aspekter ved pausen. 

– Vi har haft en god landsholdspause, hvor vi har haft mange spillere afsted, men det har også givet os muligheden for at arbejde individuelt med specifikke spillere – hvilket er noget, man ikke altid har mulighed for.

– Selvom vi havde mange spillere afsted på landsholdstjeneste, så kommer de ind med en god rytme, i deres spil, da mange af dem har fået gode minutter på de respektive landshold. Selvfølgelig har det forstyrret vores normale måde at blive klar til kamp på, men alt det arbejde vi har lagt i det siden sommeren gør, at spillerne bare glider ind igen, som om de aldrig har været væk. 

– Vi glæder os enormt meget til denne slags kampe, og så får vi endda mulighed for at spille foran en masse mennesker her i Right to Dream Park. Vi skal beskytte vores hjem, så vi glæder os til at vise, at det er vores bane.

Chris Sargeant