Sarah Tofft skriver under på 3-årig kontraktforlængelse

28.10.2023 08:00

18 år, forsvarsspiller, debut i Kvindeligaen og officielt rykket op i Kvindeliga-truppen fra akademiet.

Sådan kunne en kort beskrivelse lyde af Sarah Tofft, der har haft en begivenhedsrig start på sæsonen, hvor hun er blevet en fast del af Kvindeliga-truppen.

Nu kan der tilføjes endnu et punkt til fortælling om den 18-årige forsvarsspiller, da hun og FC Nordsjælland har skrevet under på en 3-årig aftale, der løber frem til sommeren 2026.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Vi er virkelig glade for, at vi har forlænget kontrakten med Sarah Tofft. Tofft har trænet med Kvindeliga-holdet siden januar og har taget store skridt i sin udvikling på den korte tid. Hun er en ung, talentfuld forsvarsspiller, der er rolig i spillet med bolden og generelt passer perfekt ind i FC Nordsjællands måde at spille på. Dertil er hun en force i luftspillet, hvorfor hun også udgør en trussel i de offensive dødbolde.

- Vi ser store muligheder for Tofft i at være en del af vores setup og lære af vores ældre og mere rutinerede midterforsvarere. Hun har allerede i denne sæson fået debut i Gjensidige Kvindeligaen og i Kvindepokalen, og jeg er sikker på, at vi vil se meget mere til hende i fremtiden. Hun har en kæmpe vilje til at lære nye ting, og hun er meget moden af sin alder, hvorfor vi glæder os til at følge hendes udvikling her i FC Nordsjælland.

Sarah Tofft:

- Jeg forlænger med FC Nordsjælland, da det er det helt rigtige sted for mig at være i forhold til min udvikling både på og uden for banen. Jeg udvikler mig og lærer nye ting hver dag, hvorfor jeg er overbevist om, at klubben kan hjælpe mig med at tage de næste skridt i min udvikling.

- Jeg er utrolig glad for og stolt over at have forlænget med FC Nordsjælland frem til sommeren 2026. Jeg glæder mig til de kommende tre år, hvor jeg er sikker på, at jeg kan fortsætte min positive udvikling, og så er jeg spændt på, hvad jeg kan føre det til her i FCN.

- Vi er som hold et rigtig godt sted lige p.t., hvor vi hele tiden udvikler os, og jeg synes, at vi har gode forudsætninger for at opnå store ting med dette hold.

Født: 18. juli 2005 Debut for førsteholdet: 9. september 2023

Fra akademi til Kvindeliga

Lær Sarah Tofft lidt bedre at kende her 🎥🔻