FCN lider første nederlag i sæsonen

14.10.2023 16:07

FC Nordsjællands kvindeligahold led lørdag eftermiddag første nederlag i sæsonen, da de tabte 2-0 på udebane til Kolding IF.

Så gik den ikke længere. Efter seks kampe i streg uden nederlag i Gjensidige Kvindeligaen, blev det lørdag til et 2-0 nederlag på udebane til Kolding IF.

Første halvleg var meget jævnbyrdig og uden de store åbne chancer til nogen af holdene.
Men efter lidt over en halv time udnyttede brandvarme Benedicte Moss en opspilsfejl og skød bolden i en blød bue over Amanda Brunholt.

1-0 til hjemmeholdet, hvilket også var resultatet efter de første 45 minutter.

Bedre spil i 2. halvleg
FC Nordsjælland tog teten fra anden halvlegs begyndelse og spillede generelt meget bedre end i første. Det kneb dog stadig med at komme frem til de helt store chancer mod et hjemmehold, som også stod solidt defensivt.

Men på trods af et tungt FCN-pres, så var det Kolding, der igen kom på måltavlen, da netop indskiftede Sarah Thygsesn omsatte et frispark til 2-0 med et kvarter tilbage af kampen.

FC Nordsjælland forsøgte at skabe spænding, men det lykkedes aldrig at skabe de store chancer - og dermed kunne Chris Sargeant og co. notere sig for sæsonen første nederlag i Gjensidige Kvindeligaen.

"En stor skuffelse"

Cheftræner Chris Sargeant var efter kampen naturligvis skuffet over lørdagens nederlag.  - Det var et skuffende resultat og en skuffende præstation fra holdet i dag. Vi spillede ikke særlig godt. Særligt i første halvleg. Men det ved vi også godt - og det ved spillerne også godt. I onsdags var FC Nordsjælland ude i en langstrakt pokalkamp mod HB Køge, som endte med en sejr efter straffesparkskonkurrence. Og midtugens kamp trak tænder ud, hvilket ifølge - Det har været en hård uge for os med pokalkampen mod Køge i midtugen, som gik i forlænget spilletid og straffespark. Det krævede meget af os fysisk - og det kunne man godt se på vores spil i dag. i var ikke så skarpe, som vi normalt er fysisk - og det var heller ikke tilfældet mentalt. - Det sker i fodbold. Man vinder kampe og man taber kampe. Men de gode ved vores hold er, at vi altid står sammen i både med- og modgang. Så vi glæder os til mandag, hvor vi igen står på træningsbanen og presser hinanden. - Vi har et sammenhold på holdet, som er ret unik. Og nu skal vi vise, hvad vi er lavet af og sammen løfte hinanden og komme tilbage i næste weekend mod Fortuna Hjørring.

Næste opgør for FC Nordsjællands kvindeligahold er på lørdag den 21. oktober, hvor vi skal en tur til Hjørring og møde Fortuna Hjørring.

Kampen spilles klokken 13 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.