Chris Sargeant efter Fortuna: Fantastisk resultat

21.10.2023 14:30

Kvindeligaholdet kom bagud med 1 – 0 i det vindblæste og regnvåde Hjørring, men fik vendt kampen på hovedet og kom hjem med en sejr.

Det var ikke topfodbold hele vejen igennem, men der var gode øjeblikke, stærke præstationer og en konstant tro på sejr, hvilket sikrede tre vigtige point i Gjensidige Kvindeligaen. Chris Sargeant var stolt og glad, da kampen blev fløjtet af. – Vi er vildt begejstrede for at komme til Hjørring og få tre point i så svære vejrforhold. Der var tider, hvor vi spillede fantastisk og skabte en masse chancer, og der var tider, hvor det så knap så pænt ud.

Første halvleg blev overordnet set domineret af Fortuna Hjørring, der også gik til pause med en føring på 1 – 0, men en god disciplin og en masse stærke individuelle præstationer holdt os inde i kampen. I anden halvleg så det bedre ud. Vi kom stærkt ind på banen, spillede med mere mod og udviste stor kampgejst. Det resulterede i en udligning af Clara La Cour til 1 – 1. Chris Sargeant udtaler: – Det var ikke det kønneste fodbold hele vejen igennem, men sådan er det en gang imellem. Vi kan ikke altid være i kontrol. Men vi kan altid kæmpe. Og det gjorde vi i dag, særligt i anden halvleg, og det er jeg stolt af. Og til tider spillede vi også flot fodbold. De sidste 20 minutter viste vi stærk mentalitet, og vi stod sammen som hold.

Kort tid efter Clara La Cours mål bankede Karen Linnebjerg bolden i nettet. Og så kom der for alvor gang i kampen, der udviklede sig til en nervepirrende affære til sidste fløjt. Men FC Nordsjælland udviste stor styrke, og det hårde arbejde fra træningsbanen skinnede igennem, og derfor endte det med en sejr. Og det glædede Chris Sargeant at se frugter af det hårde arbejde blive høstet på netop den måde. – Man ikke altid kan spille sit bedste, men så gør man det, der er nødvendigt for at få et resultat med hjem. Og det gjorde vi i dag. Ja, vi gav dem lidt for mange chancer, men til gengæld havde vi også så meget kvalitet i defensiven og på målet, at boldene ikke gik ind i nettet. Alt i alt er jeg meget glad for de tre point, vi fik. Der er ikke nemt at komme herop og vinde. Og igen i dag så jeg, hvor meget spillerne har fået ud af deres arbejde med vores mentaltrænere og fysiske trænere. Det er en sand fornøjelse.