Topscorer Emilía Ásgeirsdóttir inden Thy-Thisted Q: Tålmodighed bliver afgørende

06.10.2023 07:23

Lørdagens kamp imod FC Thy-Thisted Q kan godt blive en barsk affære, selvom vores modstander ligger sidst i tabellen med en uafgjort og fire tabte kampe. Topscorer i Gjensidige Kvindeligaen Emilía Ásgeirsdóttir mener, at tålmodighed bliver afgørende i den kommende kamp.

– Det er vigtigt, at vi er tålmodige på bolden og stoler på den taktik, vi har lagt. Selv hvis vi ikke scorer til at begynde med, skal vi fortsætte vores spil og blive ved indtil kampen fløjtes af.

Emilía Ásgeirsdóttir er topscorer med 6 mål i 5 kampe. Men hvad har hun gjort for at ramme formen så godt?

– Jeg går ind til hver kamp med den mentalitet, at jeg skal give alt, hvad jeg har. Jeg skal udnytte alt. Det har jeg efterhånden noget erfaring med, og jeg tror, det er grunden til, at jeg lige nu er topscorer. Men det handler også om, hvordan holdet spiller og hvordan vi får sat hinanden op i gode positioner.

– Det er selvfølgelig megafedt at være topscorer. Det er et mål, jeg har haft. Og jeg vil gerne fortsætte sådan igennem hele sæsonen, så jeg også ender som topscorer. Jeg skal bare fortsætte med at optimere mit eget spil, samtidig med at vi optimerer holdet. For det er en holdpræstation.

To mål og en assist i seneste runde

I seneste runde stod topscorer Emilía Ásgeirsdóttir for en assist og to mål, da Brøndby IF blev besejret 3-0 i Farum – se alle målene her.