Chris Sargeant efter FC Thy-Thisted Q: Jeg er tilfreds med de tre mål og clean sheet

07.10.2023 16:30

Vores Kvindeliga-hold kan fortsat kalde sig ubesejrede, efter de i dag slog FC Thy-Thisted Q med 3-0 hvilket betyder, at de for nuværende topper Gjensidige Kvindeligaen.

Vi fangede cheftræner Chris Sargeant efter opgøret, hvor han var tilfreds med resultatet men ikke med den indsats, holdet viste i dag. 

– Jeg er tilfreds med, at vi vandt 3-0, hvilket var tre fine mål og igen holdte et clean sheet. Jeg synes ikke, at indsatsen var helt tilfredsstillende, hvilket jeg tror, spillerne ved. Vi har en højere standard end det, vi viste i dag.

– Jeg synes ikke, at vi var detaljerede nok i det, vi lavede i dag. Attituden og arbejdsindsatsen var der i dag, men det var bare én af de dage, hvor vi ikke performede på det højeste niveau, vi kan. Men et clean sheet, tre mål og tre point som vi er meget tilfreds med.

Udviklingen af holdet skinner igennem i dag. I sidste sæson havde vi flere kampe som denne, hvor vi tabte dem eller spillede uafgjort.

Chris Sargeant

Sargeant ser i dag eksempler på, hvordan holdet over det seneste år har udviklet sig, og er overrasket over at dagens modstander ligger i bunden af ligaen, da de udfordrede holdet på flere punkter. 

– Udviklingen af holdet skinner igennem i dag. I sidste sæson havde vi flere kampe som denne, hvor vi tabte dem eller spillede uafgjort. Så kampen viser tydeligt den rejse, vi har været på som hold, hvor vi tidligere ville have tabt eller spillet uafghort, men i dag formår at vinde 3-0.

– Stor cadeau til FC Thy-Thisted Q. Det overrasker mig meget, at de ligger i bunden af ligaen, for de gjorde det rigtig godt – især i deres pres, og i at forstyrre vores opspil. Men at vi ikke spiller en god kamp, men alligevel vinder, er jeg meget tilfreds med.

– Det var bare én af de dage, hvor vi lidt kæmpede med at komme ind i kampen. Der var momenter i kampen, hvor vi kom bedre ind i det, men det er noget, vi vil prøve at se ind i, inden vi skal på en svær opgave i pokalkampen mod HB Køge på onsdag.

– Jeg er meget tilfreds med, at vi vinder en kamp, hvor vi ikke spillede godt. Hvis man ser på andre tophold i ligaen eller i sport generelt, er der altid dage, hvor man ikke yder sit bedste på dagen, men alligevel skaffer et godt resultat, fortæller Chris Sargeant.