Midtvejsevaluering med Nikoline Dudek og Frederikke Holmberg

03.11.2023 10:39

Kvindeliga-holdet har indtil videre haft en god sæson i Gjensidige Kvindeligaen, hvor de i øjeblikket befinder sig på andenpladsen. På lørdag spiller vi hjemme i Right to Dream Park for første gang i en måned, når AGF gæster os i Farum.

Lørdag er Gjensidige Kvindeligaen tilbage efter en landsholdspause.
Frederikke Holmberg og Nikoline Dudek glæder sig til igen at komme tilbage i Right to Dream Park og spille, når AGF kommer på besøg. Og de forventer et udehold med ekstra selvtillid og defensive styrker.

– Vi glæder os til at spille på hjemmebane igen. Det bliver en revanche, selvom vi ikke tabte i Aarhus sidst, da vi ikke føler, at det uafgjorte resultat reflekterede vores niveau. Vi forventer, at de kommer til at stå godt defensivt. Så vi skal gøre de ting, vi har aftalt, for at vi kan bryde dem op.

– De er gode på omstillinger, hvilket vi skal være opmærksomme på. Men vi går hårdt efter sejren. De har lige slået Kolding 2-0, så måske har de lidt mere selvtillid. Men vi fokuserer på os selv, og spiller på vores præmisser, hvilket vi tror på er nok på lørdag.

Midtvejsevaluering 📈

Halvdelen af grundspillet i Gjensidige Kvindeligaen er spillet, så vi har i den anledning sat de to back-kollegaer, Nikoline Dudek og Frederikke Holmberg, i scene og lavet en midtvejsevaluering hvor vi gennemgår alle de kampe, der er spillet i sæsonen indtil videre 🔻