Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Chris Sargeant efter AGF: Stolte af, vi igen holder nullet

04.11.2023 19:27

Kvindeliga-holdet var igen hjemme i Right to Dream Park, hvor vi kunne notere os en 2-0 sejr over AGF.

Efter en måneds fravær af Kvindeliga-fodbold i Farum, kunne vi igen spille på favoritbanen. Denne gang kom AGF på besøg i en kamp, hvor vi kom godt i gang efter en landsholdspause, da vi på mål af Emilie Asgeirsdottir og Clara La Cour kunne notere en 2-0 sejr. 

Cheftræner Chris Sargeant var tilfreds med kampen, da man formåede at holde nullet, finde rytmen igen efter landsholdspausen og kontrollere kampen med bolden. 

– Jeg er virkeligt glad for resultatet og kampen i dag. Den overordnede indsats var god, hvor vi kontrollerede kampen i lange perioder. Det røde kort, AGF fik, hjalp os selvfølgelig med at kontrollere endnu mere, men selv før de fik en spiller udvist følte jeg, at vi kontrollerede kampen. – Vi kunne have været mere effektive i chancerne, vi spillede os til, og i vores boldbesiddende perioder. Det er hårdt ovenpå en landsholdspause, hvor vi havde mange spillere afsted. Den første kamp handler altid om at kæmpe igennem og finde hinanden og rytmen igen. Kampen i dag var virkelig god til at gøre det på, hvor vi fandt nogle gode rytmer, gode muligheder og god fodbold. – Det er et godt resultat – og vi er rigtig glade for, at vi igen ikke lukker mål ind, hvilket er prioritet nummer ét for os. Vi forsvarede godt i dag, hvor vi næsten kun gav et par chancer væk på nogle få omstillinger, der ikke rigtigt blev farligt. Spillerne var fantastiske og arbejdede hårdt, hvor vi fik gjort nogle af de ting, vi har trænet på. Så jeg er meget tilfreds i dag.

Næste kamp i Gjensidige Kvindeligaen for vores Kvindeliga-hold er et vaske ægte topbrag, når vi tager til Køge for igen at møde de tredobbelt mestre fra HB Køge. Vi har i indeværende sæson allerede mødt HB Køge to gange. Da vi tog imod dem hjemme i Right to Dream Park, sluttede kampen uden scoringer og et 0-0 resultat, hvor vi derimod slog dem ud i Gjensidige Kvindepokalen ovenpå en samlet sejr efter straffesparkskonkurrence.