Amy Harrison efter AaB: Stærke individuelle præstationer

18.11.2023 17:15

Forberedelse. Mentalitet. Fans. Stærke individuelle præstationer. Det var ingredienserne til 3 – 0 sejren over gæsterne fra Aab.

De mange fremmødte fans skabte den perfekte atmosfære for kvindeligaholdet, og de fik også, hvad de kom efter: flot spil og en sikker sejr. Assistenttræner, Amy Harrison, var yderst tilfreds med holdet. - Vi leder altid efter måder at angribe og foregribe vores modstandere. Vi havde nogle nye idéer til denne kamp, fordi vi vidste, at AaB ville komme med fuld styrke. Jeg så en masse mod på banen. Men samtidig spillede vi også enkelt og præcist. Jeg er meget tilfreds med vores præstation.

Der kom tre målskytter på tavlen i dag. Emilía Ásgeirsdóttir, Alma Aagaard og Primcess. Om deres indsats har Amy Harrison kun gode ting at sige: - De spillede virkelig godt. Alle tre mål var fantastiske. Vi havde i det hele taget en masse stærke individuelle præstationer i dag. Også i de andre kæder. AaB kom med højt pres, men vi var kølige og dygtige og kunne derfor dominere kampen. Og så er der selvfølgelig de mange fremmødte fans. De løfter holdet. Jeg er sindssygt glad for den atmosfære de skabte i dag. Det betyder helt enormt meget.

Næste kamp i Gjensidige Kvindeligaen er mod Brøndby, som vi blandt andet kæmper om førstepladsen med, i Brøndby, d. 25. november. Næste hjemmekamp er sæsonens sidste d. 16. december mod Kolding IF.