Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Træningslejren blev rundet af med en 4-0-sejr

03.03.2023 15:59

Tidligere i dag blev træningslejren i Tyrkiet rundet af med en træningskamp mod Antalyaspor 1207. På mål af Emilía Ásgeirsdóttir, Nikoline Dudek og to fra Anna Walter tog vi fra kampen med en fin 4-0 sejr. 

Efter kampen var cheftræner Chris Sargeant tilfreds med kampens forløb, da spillerne blev testet på en måde, som de ikke er vant til hjemme fra Danmark: 

- Jeg tror, at det var en kamp, som spillerne kan lære rigtig meget af. Vi spiller mod et hold, som virkelig forsøger at spolere vores måde at spille på. Det var en anden type taktik end det, vi er vant til at møde, sagde Sargeant og fortsatte:

- Men det er en god læring i forhold til, hvordan vi håndterer det og at vi skal holde fokus på vores eget spil. Det gjorde vi i momenter i kampen i dag, synes jeg.

- Der var dog også dele af spillet, som vi er en smule skuffede over. Men overordnet set synes jeg, at 4-0 er et ok resultat. Jeg synes, at vi kreerede nok til at score nogle flere mål.

- Så det var en fin oplevelse og vi fik forholdt os til noget anderledes, end vi er vant til. Og det var en god læring for os.

- Det var til tider lidt svært for spillerne at forholde sig til det taktiske, eftersom der sommetider var meget mere plads end de er vant til at arbejde under. Så de bliver lidt for selvtilfredse. Men jeg synes, at vi skabte meget.

- Vi havde god bevægelse og tilstedeværelse i feltet og vi scorede nogle flotte mål. Så spillet i de sidste faser på banen er forbedret, men vi har stadig meget, vi kan arbejde med.

- Vi har også trænet rigtig meget på vores presspil i løbet af ugen. Det fik vi dog ikke helt mulighed for at øve i kampen i dag. Særligt i forhold til det høje pres og presset ved målspark. Men vi gjorde det godt, når vi skulle holde fast i bolden, og det er også værd at tage med.

I morgen tidlig er der afgang mod København efter en uge i det tyrkiske. I følge vores cheftræner, har det været en rigtig god og lærerig uge for spillerne på flere forskellige måder

- Det har virkelig været en god uge for os. Vi har kunne arbejde intenst med spillerne og presse dem både fysisk og mentalt. Vi har forsøgt at bringe dem lidt ud af deres comfort-zone.

- Denne her gruppe spillere har så meget potentiale, så vi er nødt til hele tiden at holde dem til ilden og udfordre dem, så de kan fortsætte deres udvikling og træde et step op - for vi tror virkelig på, at de har evnerne til det.

- Det har været fantastisk for os at være afsted. Selvfølgelig fodboldmæssigt, men også socialt. Sammenholdet og det sociale spillerne imellem fungerede godt på forhånd, men er blevet endnu bedre nu, afslutter Sargeant.