Foto: Dejan Obretkovic

Amy Harrison inden søndagens pokalkamp: Vigtigt med det rette mindset

10.03.2023 09:30

Assistenttræner Amy Harrison kræver fuld fokus fra sine spillere, når de søndag eftermiddag skal møde Næstved HG i pokalturneringens kvartfinale. 


En lang pre season er ved at nærme sig sin afslutning for FC Nordsjællands Gjensidige Kvindeligahold. Søndag står den på årets første betydningsfulde kamp, når Næstved HG venter i Pokalturneringens kvartfinale. 

En kamp som både spillere og trænere har set frem til i lang tid. 

- Det er tydeligt at mærke, at det virkelig sitrer i spillerne for at komme igang igen. Der er en rigtig god energi på holdet og spillerne glæder sig virkelig til søndag. Og det gør resten af staben i øvrigt også skulle jeg hilse at sige, lyder det fra Amy Harrison.

 Selvom Næstved HG til dagligt spiller i landets næstbedste række, så er det ifølge assistenttræneren altafgørende, at spillerne ikke tager for let på opgaven, som ifølge Harrison bliver rigtig hård.  

- Vi skal være helt klar. Vi ved, at det bliver en svær kamp og vi tager intet for givet. Det vigtigste er, at vi kommer på banen med det helt rette mindset. Det bliver nøglen til sejren søndag.   

- Alle cup-kampe er svære og vi ved, at modstanderen kommer til at være helt klar - ligesom vi også selv vil være det. Det er deres hjemmebane, så de kommer helt sikkert med en masse energi og fight, som vi skal kunne håndtere. 

Det vigtigste er, at vi kommer på banen med det helt rette mindset. Det bliver nøglen til sejren på søndag.

Amy Harrison

Træningslejr og god kemi

Efter en uge i Tyrkiet vendte holdet hjem fra træningslejr i sidste weekend. Og ifølge Amy Harrison var turen meget vigtig ift. at få bygget endnu mere på - både på det taktiske plan, men lige så vigtigt på det sociale. 

- Hver gang man er væk hjemmefra og sammen som en gruppe, vokser sammenholdet - både for spillere og stab. Det har bestemt også været tilfældet her. Det har været rigtig godt for holdet at få lidt luftforandring

Træningslejren i Tyrkiet og den lange pre season er blandt andet blevet brugt på at implementere præcis den spillestil, som holdet skal repræsentere. Og det håber hun kommer til udtryk i pokalkampen søndag. 

- I vores pre season har vi arbejdet rigtig meget med vores udtryk og den måde, vi som klub skal spille på. Og det skal selvfølgelig komme til udtryk på søndag. 

- Det vigtigste for os er, at vi går ind til kampen med den spillestil, som vi har trænet på - og at vi holder fast i den stil hele vejen igennem. Og vi skal sørge for, at selv de små detaljer skal sidde i skabet, lyder det fra Amy Harrison.