Dejan Obretkovic

Anføreren melder top-stemning inden afgørende semifinale: Vi er helt klar

24.03.2023 05:50

Anfører Jessica Davis melder om god stemning og stor tro på tingene inden holdet lørdag skal spille en af sæsonens vigtigste kampe. 


Lørdag spiller FC Nordsjællands Gjensidige Kvindeligahold en af sæsonens vigtigste kampe, når de på udebane i Aarhus skal forsøge at spille sig videre til årets pokalfinale i Gjensidige Kvindepokalen. 

Med sig i bagagen har de en 1-0-sejr fra første kamp i Right to Dream Park - og ifølge anfører Jessica Davis er der da også en stor tro på, at holdet lørdag kan tage til Aarhus og sikre sig en billet til pokalfinalen. 

- Det har virkelig været en god træningsuge for os. Stemningen i truppen er fantastisk og vi er helt klar til at tage til Aarhus og gøre tingene færdigt. 

- Vi fik skabt et fint udgangspunkt i den første kamp på hjemmebane. Men det skal på ingen måde blive en sovepude for os - større var sejren trods alt ikke. Så vi skal kæmpe med alt, hvad vi har. Og det er jeg også sikker på, at vi kommer til at gøre. Vi tror hundrede procent på det, lyder det fra Jessica Davis, der er sikker på, at AGF kommer med alt, hvad de har. 

- AGF er et godt hold, som gerne vil spille bold - ligesom vi selv vil. De er på hjemmebane og har publikum i ryggen, så jeg er sikker på, at de kommer buldrende ud. Det skal vi selvfølgelig være klar til. 

"Stemningen i truppen er fantastisk og vi er helt klar til at tage til Aarhus og gøre tingene færdigt." 

Jessica Davis

Skal ikke forsvare et resultat 
En uafgjort er nok til at sende FC Nordsjælland videre til Pokalfinalen. Men det betyder ikke, at man vil have et defensivt udtryk i kampen, lyder det fra vores amerikanske anfører. 

- Vi skal ikke tænke på at skulle forsvare et resultat hjem. Så bliver det først farligt. Vi går selvfølgelig efter at vinde kampen og selv afgøre det.

- Det er jo en af sæsonens vigtigste kampe. Vi vandt pokalen i 2020, men der er mange unge spillere på vores hold nu, som ikke var med dengang. Så det ville jo betyde alt at spille os i pokalfinalen og være en kamp fra at kunne tage en titel med til Farum. 

Kampen spilles på Ceres Park i Aarhus lørdag den 25. marts klokken 14. Den kan streames på AGF's YouTube-kanal.