Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Sargeant: Det positive er, at vi kan gøre det meget bedre

28.05.2023 16:11

Det blev en hård søndag eftermiddag i Right to Dream Park for FC Nordsjællands Kvindeliga-hold.

0-3 viste storskærmen ved slutfløjtet, og selvom FCN havde muligheder til flere scoringer, følte hjemmeholdet sig aldrig rigtig tæt på at få point mod Fortuna Hjørring, fortæller cheftræner Chris Sargeant.

- Der var momenter, hvor vi lignede os selv, men generelt set leverede vi ikke det, vi kan og skal i dag. I store dele af kampen var Fortuna Hjørring bedre end os, må vi erkende. Vi har tidligere haft en del kampe, hvor vi mente, at vi havde fortjent mere, end vi fik med fra opgøret – dette var ikke en af de dage, må vi ærligt sige.

- Det positive er, at vi ved, at vi kan være meget bedre. Som stab ser vi det hver dag, og spillerne ved også, at de kan gøre det meget bedre end i dag. Vi er alle sammen skuffede lige nu, men vi spiller heldigvis ikke sådan her hver uge – det er vigtigt at huske hinanden på, så vi kan komme tilbage til vores normale niveau allerede i næste weekend. Vi skal fortsætte med at arbejde stenhårdt, og så skal vi vise, at vi kan slå tilbage.

Næste opgave for Sargeant og co. er også på hjemmebane. På lørdag den 3. juni kl. 15:00 fløjtes Kvindeliga-opgøret mod FC Thy-Thisted Q nemlig i gang, men der venter endnu et opgør mod Fortuna Hjørring lige om hjørnet – pokalfinalen den 21. juni i Aalborg.

- Når vi møder Fortuna igen den 21. juni, skal vi vise, hvem FCN er, og hvordan vi kan præstere. For det var ikke repræsentativt i dag, og det skal vi bevise i pokalfinalen, slutter Chris Sargeant.

Billetter til pokalfinalen kan hentes gratis her.