FCN og Cilje Ostenfeld forlænger kontrakten

27.06.2023 06:55

20 år, midtbanespiller og siden vinter en fast den af FC Nordsjællands Kvindeliga-hold. Sådan kunne en kort beskrivelse af Cilje Ostenfeld lyde, der kom til klubben i vinterens transfervindue som en forstærkning til midtbanen frem mod forårssæsonen.

Nu har den unge midtbaneprofil skrevet under på en ny 2-årig aftale med FC Nordsjælland, der løber frem til sommeren 2025.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Cilje er kommet ind i et helt nyt miljø, end hvad hun var vant til, og det har været fedt at se, hvordan hun har taget skridtene mod at blive den spiller, både hun og vi ved, hun kan være. Hendes selvtillid vokser kamp for kamp, og hun har påtaget sig et kæmpe ansvar i truppen. Jeg er sikker på, at hun kommer til at være en afgørende spiller for holdet de næste to år.

Cilje Ostenfeld:

- Jeg er meget glad og virkelig stolt over at have forlænget min kontrakt med FC Nordsjælland. Det er en utrolig god klub, hvor jeg ser de bedste muligheder for, at jeg kan udvikle mig som spiller og menneske med en virkelig stærk stab omkring holdet.

- Jeg har valgt at forlænge med FC Nordsjælland, da spillestilen passer utrolig godt til min måde at se fodboldspillet på. Jeg har 100 procent tillid til, at trænerstaben, spillerne og klubben kan være med til at skubbe mig til, at jeg kan tage det næste skridt i min udvikling og indfri mine ambitioner om at hjælpe FCN til at præstere på højeste niveau og en dag komme til at spille i en af de største ligaer.

Født: 13. maj 2003 Debut for førsteholdet: 31. marts 2023