Josefine Funch skifter til FC Nordsjælland

30.06.2023 09:00

FC Nordsjællands Gjensidige Kvindeliga-hold styrker truppen frem mod næste sæson. Det sker i form af den 22-årige midtbanespiller Josefine Funch.

Josefine Funch er en offensivspiller, der senest har optrådt for B.93, hvor hun står noteret for 61 kampe.

"Jeg er sikker på, at jeg med skiftet til FC Nordsjælland kan fortsætte min udvikling og forhåbentlig blive en afgørende spiller for Kvindeliga-holdet."

Josefine Funch

Josefine Funch:

- Jeg er utrolig glad for at komme til FC Nordsjælland og glæder mig til at komme i gang med den nye sæson. FC Nordsjælland er en klub, som har et virkelig fedt setup og miljø, hvor der bliver spillet rigtig god fodbold, hvilket tiltaler mig meget.

- Jeg ser frem til at blive en del af et rigtig godt hold og lære holdet og klubben meget bedre at kende, og så håber jeg, at jeg kan bidrage positivt til holdet og være med til at spille FC Nordsjælland op i toppen af Kvindeligaen.

- Som spiller vil jeg beskrive mig selv som ret hurtig med en god teknik, som samtidig er god i kombinationsspillet. Jeg håber, at jeg kan være kampafgørende og bidrage til det seværdige fodbold, FCN spiller. Jeg er sikker på, at jeg med skiftet til FC Nordsjælland kan fortsætte min udvikling og forhåbentlig blive en afgørende spiller for Kvindeliga-holdet.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Vi er virkelig glade for at kunne tilføje Josefine til Kvindeliga-holdet. Josefine er en utrolig god signing for os, da hun allerede har bevist, at hun har evnerne til at spille med i Gjensidige Kvindeligaen, hvortil hendes energi på banen passer godt til vores spillestil.

- Josefines spidskompetencer er hendes fart og teknik, som hun helt sikkert vil få stort udbytte ud af i samspil den nuværende trup. Hun passer perfekt ind i FC Nordsjælland, da hun har en stor vilje til at udvikle sig på og uden for banen, og vi håber, at vi som klub kan være med til at løfte hende op på næste niveau. Vi glæder os til at byde hende velkommen i truppen, når spillerne vender tilbage fra ferie, og vi er sikre på, at samarbejdet kommer til at gavne begge parter.