FCN henter talentfuld midtbanespiller

26.01.2023 07:30

FC Nordsjællands Gjensidige Kvindeliga-hold styrker midtbanen frem mod forårssæsonen, der begynder med pokalkvartfinalen mod Næstved HG den 11. marts.

19-årige Cilje Ostenfeld skifter således fra HB Køge til Farum og bliver FCN-truppens nye nummer 15.

 

Chris Sargeant, cheftræner for Kvindeliga-holdet:

– Vi har været imponerede over Cilje, når hun har spillet imod os. Hun kommer altid med høj energi på midtbanen og har også god fart. Som offensiv midtbanespiller er hun god til at skabe gennembrud og til at tage de farlige løb igennem modstanderens kæder. Hun er god til at holde fast i bolden under pres, men hun er også dygtig til at spille sig ud af situationerne med få berøringer. Generelt passer hun godt ind i den måde, vi spiller på, og hun har også selv givet udtryk for, at hun glæder sig til at blive en del af den tilgang til spillet.

– Hun vil helt sikkert styrke konkurrencen på vores midtbane, som i mine øjne gør det rigtig godt i øjeblikket. Jeg er meget glad for dem, vi allerede har i truppen – og Lærke (Tingleff, red.) er også på vej tilbage – så der vil være rigtig god og sund konkurrence om pladserne, og Cilje bliver en positiv tilføjelse. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde med hende.

"Jeg er en midtbanespiller med et offensivt mindset, som godt kan lide at støbe boldene fra den centrale del af banen."

Cilje Ostenfeld