Foto: Noah Thielemann

Cheftræner Sargeant godkender indsatsen efter snævert nederlag til HB Køge

28.01.2023 14:56

Årets første træningskamp kastede et snævert 3-2 nederlag mod de forsvarende danske mestre fra HB Køge af sig – men trods nederlaget var der flere opløftende takter.

FC Nordsjællands Kvindeligahold indledte 2023 med en træningskamp på et råkoldt Capelli Sport Stadion i Køge, hvor de forsvarende mestre fra HB Køge tog imod.

Og på trods af et debutant-mål fra Anna Walter og en flot scoring af Clara la Cour lykkedes det ikke for cheftræner Chris Sargeants tropper at trække sig sejrrigt ud af opgøret, som hjemmeholdet endte med at vinde med 3-2.

Alligevel var det en særdeles tilfreds cheftræner, der evaluerede indsatsen efter kampen.

- Jeg er meget tilfreds med den indsats, som vi leverer i dag. Vi spiller mod et rigtig godt Køge-hold, som har høj kvalitet over hele linjen. Og alligevel formår vi i perioder at dominere dem.

- Jeg er faktisk overrasket over, hvor langt fremme vi er på nuværende tidspunkt. Det jeg så fra spillerne i dag, tegner rigtig godt. For de viste fremragende spil og var i stand til at bringe rigtig mange af de ting, som vi har trænet, med ind på banen. Så selvom det ikke endte med en sejr, kan vi tage rigtig meget med fra kampen.

Foto: Noah Thielemann

"Jeg har tidligere sagt, at vi har nogle rigtig spændende offensive muligheder. Og det så vi også prøver på i dag"

Cheftræner Chris Sargeant

Debutmål og spændende offensiv

FC Nordsjælland kom foran kort inde i opgøret, da nytilkomne Anna Walter reagerede først på en returbold i Køge-feltet. FC Nordsjællands anden scoring blev leveret af Clara la Cour, som normalt tørner ud for U18-holdet.
Og cheftræner Sargeant er da også glad for de mange offensive muligheder, han har i sin trup.

- Det er altid godt, når nye spillere kommer godt i gang. I dag leverer Anna Walter et mål og en assist og spiller generelt en rigtig god kamp – ligesom Clara la Cour, der normalt spiller for vores U18-hold kommer ind og kroner en rigtig flot indsats med et super mål. Det var virkelig imponerende.

- Jeg har tidligere sagt, at vi har nogle rigtig spændende offensive muligheder. Og det så vi også prøver på i dag. Der er mange unge spillere, som kæmper om pladserne og gør det super godt alle sammen. Det er jo et luksusproblem for en træner, afslutter Chris Sargeant.