Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Carly Nelson skifter til Orlando Pride

30.01.2023 11:07

Efter gensidig aftale har FC Nordsjælland og Carly Nelson ophævet aftalen et halvt år før udløb. Den 24-årige keeper kan dermed vende retur til USA, hvor hun fremover vil repræsentere Orlando Pride i National Women's Soccer League, også kaldet NWSL.

Carly Nelson:

- Jeg har nydt min tid i FC Nordsjælland. Det er ikke en let beslutning for mig at skulle sige farvel til en klub, der har betydet så meget for min udvikling - både som spiller, men lige så vigtigt som person. 

- Jeg vil gerne takke FC Nordsjælland for at have givet mig chancen. Der skal lyde en kæmpe tak til hele den fantastiske stab omkring holdet, trænerne, mine holdkammerater og fansene – alle dem, jeg har haft æren af at arbejde så tæt sammen med. De satsede på mig, investerede i mig, byggede mig op og udviklede mig til at blive en bedre spiller. 

- Klubben og jeg var imidlertid enige om, at det var tid til at tage imod en ny udfordring lidt tættere på hjemmet i USA. Den udfordring blev Orlando Pride i NWSL (National Women Soccer League) – og FC Nordsjælland har bakket mig op i hele processen. 

- Tak til FCN-familien for alt, I har givet mig. I har været med til at udvikle mig og gøre mig stærkere – og jeg vil savne jer.