Trine Gaur skifter til FC Nordsjælland

17.02.2023 10:00

FC Nordsjælland styrker målmandspositionen frem mod forårssæsonen med tilføjelsen af Trine Gaur. 

Trine Gaur skifter FC Thy-Thisted Q ud med vores Gjensidige Kvindeliga-hold, hvor den 21-årige keeper bliver seneste tilføjelse til vores stærke målmandsgruppe.

"Da muligheden opstod, var jeg ikke i tvivl, da der er rigtig mange ting i og omkring klubben, som tiltaler mig utroligt meget."

Trine Gaur

Trine Gaur:

- Det er en fed følelse at kunne kalde sig FCN-spiller. Da muligheden opstod, var jeg ikke i tvivl, da der er rigtig mange ting i og omkring klubben, der tiltaler mig utroligt meget. 

- Der er et imponerende setup både i og omkring truppen, hvilket giver kræfter og ressourcer til at præstere sit bedste på banen. Der bliver gjort et stort arbejde for, at os spillere har de bedste muligheder og forudsætninger for at udvikle os.

- Som keeper vil jeg beskrive mig selv som god i en-mod-en-dueller og med stærke reflekser. Med dette skifte er jeg sikker på, at jeg kan blive ved med at udvikle mig og forhåbentligt presse på til mere spilletid i Gjensidige Kvindeliga.

Cheftræner Chris Sargeant: 

- Trine er en god, ung keeper med meget potentiale og en fantastisk personlighed. Hun bringer stor konkurrence keeperne imellem, hvilket vi allerede tidligt har bidt mærke i. Der er allerede en god kemi mellem vores fire keepere (Gaur, Brunholt, Hübertz og Brunt, red.), hvor de er gode til at presse hinanden, men også være en støtte på samme tid. 

- Hun har nogle store kompetencer i en-mod-en spillet og har potentiale til at blive en rigtig god keeper i spillet med fødderne. 

- Vi ville gerne have tre keepere, som alle er klar til at spille. Brunt er stadig på vej tilbage fra skade, så med tilføjelsen af Trine kommer vi også til at stå stærkt på keeper-positionen - og det er vi meget tilfreds med.