Nederlag i B93-test: Det fysiske aspekt er vigtigst

18.02.2023 16:36

Forberedelserne til forårets Gjensidige Kvindeliga er i fuld gang, og i dag foregik de på Østerbro i en træningskamp mod B.93.

Her kom cheftræner Chris Sargeants mandskab godt fra start, da Princess kunne trille bolden ind bag hjemmeholdets keeper og sørge for, at vi gik til pause med en føring på 1-0. Desværre var det værterne, der var mest effektive i anden halvleg, og her nettede de hele tre gange, og opgøret endte altså med et nederlag på 3-1.

Et resultat, Chris Sargeant dog tager med ro.

– Først og fremmest handlede det om det fysiske aspekt, som er vigtigt i den fase af opstartssæsonen, vi er i. Derudover havde jeg fokus på relationerne og kommunikationen på holdet, og hvis jeg skal være ærlig, var det ikke godt nok i dag. De seneste uger har vist et meget mere sammentømret hold, så det levede vi ikke op til, men det er ikke et udtryk for, at vi mangler det helt – tværtimod var det i dag undtagelsen, der bekræfter reglen.

Cheftræneren måtte undvære en god håndfuld spillere, der er væk med landshold, så der var flere nye ansigter i dagens trup. Blandt andre de tre U18-spillere, Carla Schulz, Signe Tingager og Filippa Heintzelman.

– De spillere, som kun har trænet med os den seneste uge kom ind og gav alt, så det var jeg meget tilfreds med. Selvfølgelig var det et skuffende resultat, som vi skal analysere, men der var stadig nogle fine ting, som vi kan tage med. Især i første halvleg var vi i kontrol – også når vi ikke havde bolden. Vi var ikke bange for, at de skulle blive farlige. Men det er bare første gang for ret mange, at de spiller fuld tid, og det betød selvfølgelig også træthed til sidst. Og det havde jeg også forventet.

– På fredag tager vi på træningslejr, og vi ser alle sammen frem til at få arbejdet i dybden med spillet, taktikken, det tekniske og så selvfølgelig også relationerne på holdet, så vi er helt klar til, når sæsonen begynder igen.