Lørdagens to kampe: Disse svar fik Johannes Hoff Thorup

04.02.2023 16:10

Lørdagen i Tyrkiet var spækket med fodbold, da vi i dag spillede to træningskampe lige efter hinanden.

Den første var mod ukrainske Metalist 1925 Kharkiv, og her vandt et meget ungt mandskab 1-0 på mål af Wahid Faghir. Anden kamp var mod FC Sheriff Tiraspol fra Moldova, og efter en meget fysisk kamp, der bød på to røde kort, viste måltavlen 1-1. Benjamin Nygren scorede vores mål direkte på frispark.

De 180 minutters fodbold skulle give svar på mange af de spørgsmål og overvejelser, Johannes Hoff Thorup havde forinden, og her kan du se, hvilke svar cheftræneren fik.

FC Nordsjælland - FC Metalist 1925 Kharkiv (1-0)

1-0 Wahid Faghir

"De unge skal ind og vise sig frem"

– Vi talte meget på forhånd om, at det var sådan en kamp, hvor de skulle vise, hvad de kan, men også at finde ind i en kontekst og spille hinanden gode. Og især det sidste var de rigtig gode til. Der var en god struktur i vores hold, både når vi angreb og forsvarede, og det gjorde også, at vi nærmest ikke tillod nogen chancer mod os. Så jeg er faktisk meget positivt overrasket over præstationen.

– Vi ved jo, hvad de kan, og hvad deres potentiale er. Men nogle gange skal vi også lige se det mod et seniorhold, som de jo nærmest ikke har mødt før. Og i hvert fald ikke sammen. Så det er nogle rigtig værdifulde minutter for de her drenge – og især når de slipper godt af sted med det. Jeg havde på forhånd regnet med, at vi kunne ende med at få større udfordringer, end vi gjorde, og det er drengenes fortjeneste, at vi ikke gjorde det.

FC Nordsjælland - FC Sheriff Tiraspol (1-1)

1-0 Benjamin Nygren
1-1 Believe Atiemwen